Paaspakketten in één van onze unieke verpakkingen!

Wij ontwikkelen al vanaf het begin (1999) onze eigen lijn met Paasverpakkingen. De katoenen zakken, Paastassen, Paasdozen en brievenbus doosjes etc. ontwikkelen wij zelf met onze eigen studio. Dat maken onze Paaspakketten en -geschenken uniek.

Paasverpakkingen: uniek en ontworpen in onze eigen designstudio

Ons assortiment aan unieke Paasverpakkingen blijft maar groeien. Dat is ook niet zo gek, want onze ontwerpers zijn elke dag in de weer om nieuwe bijzondere Paasverpakkingen te bedenken en te maken. En onze inspiratie is nog lang niet op! Fijn voor jou! Want ook al verwachten jouw medewerkers misschien wel een Paaspakket, met een geschenk uit de Paasshop van Tezet geef je ze toch nog iets echt unieks. Ga je voor een mooie Paasdoos gevuld met lekkers of één van onze andere bijzondere Paasverpakkingen? Voorzien van jouw logo of individuele boodschap is die persoonlijke touch ook zo voor je geregeld.

Paasverpakking en Paaspakketdoos

Een verpakking is maar een verpakking? Daar denken wij bij Tezet heel, heel anders over. Hoe heerlijk we het voorproeven van Paasbokkenpootjes, fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely en andere lekkernijen ook vinden, van het ontwerpen van de verpakking worden we helemáál blij! Op dit vlak kent onze creativiteit geen grenzen. Een leukere baan bestaat niet! Zelfs van een Paaspakketdoos maken we in onze ontwerpstudio iets heel bijzonders. Paastassen, katoenen Paaszakken, Paaskistjes, mini pallets, gondeldoosjes en andere Paasverpakkingen transformeren we in een unieke cadeaupakketten. Zo mooi dat je ze bijna zelf zou willen houden.

Uniek assortiment van Paasverpakkingen

Tassen, blikken, weckpotten, kisten en natuurlijk de bekende Paaspakketdozen, zomaar een greep uit ons aanbod. Want mooie verpakkingen maken, dat kunnen onze ontwerpers wel! Ons assortiment bestaat dan ook niet alleen uit Paasdozen, maar ook uit heel veel andere bijzondere Paasverpakkingen die net een tikkie anders zijn.

Op zoek naar een bijzondere geschenkdoos voor Pasen?

‘Wat kunnen we nog meer als geschenkdoos voor Pasen gebruiken?’ Die vraag stellen we ons bij Tezet voortdurend. Paastasjes, Paaszakken of Vogelhuisjes als verpakking? Goed idee! Mooie Paasweckpotten vullen met lekkers? Waarom ook niet! Paaskistjes zijn natuurlijk het perfecte alternatief voor een standaard doos. Iemand die altijd onderweg is verrassen met een passend Paaspakket? Wat dacht je van een verpakking in de vorm van een Paaskoffer? Wie verwacht dat nu?!

Luxe Paasverpakkingen

Een momentje van pure verwennerij; daar zorgen onze luxe Paasverpakkingen wel voor. En wat ademt nu meer luxe dan een mooie wijnkoeler gevuld met een fles bubbels? Of ga voor een heerlijk verwenpakket, gevuld met overheerlijke verzorgingsproducten van Rituals. De perfecte start van een ontspannen Paasweekend, als je het ons vraagt. Of maak een origineel Paaspakket met één van onze luxe geschenken, waar wel heel bijzondere cadeaus tussen zitten!

Paas verpakkingsmateriaal: laat je inspireren

Iemand echt blij maken? Dat doe je natuurlijk door iets te geven, wat aansluit bij zijn of haar interesses. Bij Tezet kun je daarom handig filteren op Paaspakketten per thema. Zo vind je simpel en snel de Paasverpakking met inhoud die een perfecte match is. Of laat inspireren door onze top 10 Paaspakketten.  

Zelf een Paaspakket samenstellen met een gepersonaliseerde Paasverpakking

Een perfecte Paasverpakking gevonden in onze Paasshop, maar mist de favoriete lekkernij van jouw medewerker? Of vind je de inhoud perfect, maar heb je net een ander idee over de verpakking? Of heeft jouw medewerker of relatie een bijzondere hobby? Informeer naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de aantallen en je budget denken we graag met je mee.

Van klein tot groot: Paasverpakkingen voor elke inhoud

Eén groot Paaspakket voor het hele team? Hebben we! Of wil je juist een klein Paasgeschenkje versturen naar je personeel of relaties? Nu we veel thuiswerken, is dat wel zo makkelijk. Speciaal daarvoor hebben we ons aanbod aan brievenbus geschikte Paasverpakkingen uitgebreid. Klein genoeg om door de brievenbus te passen, maar zo slim ontworpen dat er verrassend veel inpast. En laten we eerlijk zijn: een klein gebaar doet al vaak heel veel. Met een persoonlijk kaartje, die we er met alle liefde voor je in doen, laat je zien dat je er aandacht aan hebt besteed.

Paasverpakkingen van bedrijven van Tezet

Mensen verrassen doen we bij Tezet al sinds 1999. Of dat nu jouw medewerkers, je collega’s, je relaties, je klanten of je leerlingen zijn, dat maakt voor ons niet uit. In elke Paasverpakking zit evenveel liefde. En met zo’n groot aanbod aan verschillende unieke Paasverpakkingsdozen en andere verpakkingen zit er vast en zeker iets passends tussen. Tezet is niet zomaar een groothandel in Paaspakketten. We doen namelijk alles in eigen huis. Dat betekent dat je onze Paaspakketten nergens anders vindt. Dat doen we goed én bovendien snel! Paaspakketten online bestellen regel je eenvoudig in onze Paasshop. Kies het pakket dat je wilt geven, laat ons weten waar we het mogen bezorgen en wij regelen de rest.