270+ Kerstpakketten & Kerstgeschenken

Waar ben je naar op zoek?

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

Naar contactformulier
Of vind je antwoord op Veel gestelde vragen

Waardering: Uitstekend!

Lees de meer dan 2.200 beoordelingen en zie hoe onze klanten ons waarderen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief! Aanmelden mislukt, probeer het later nog een keer!

Kerstpakketten, Kerstgift en Kerstgeschenken 2024

Kerstpakketten specialist

Als je ook in 2024 weer op zoek bent naar een origineel Kerstpakket of Kerstgeschenk voor jouw medewerkers, relaties of personeelsvereniging, dan ben je bij groothandel en Kerstpakketten leverancier Tezet aan het goede adres! Al sinds 1999 zijn we specialist op het gebied van Kerstpakketten voor bedrijven. Deze exclusieve Kerstgeschenken leveren we op kantoor bij kleine bedrijven, MKB of grote bedrijven.

 

Maar ook voor een school, sportvereniging of horeca gelegenheid zijn onze Kerstpakketten uitermate geschikt. Bovendien staat ieder Kerstgeschenk garant voor exclusiviteit en vallen ze gegarandeerd in de smaak bij jouw personeel, medewerkers of klanten. Ben je op zoek naar een origineel Kerstcadeau voor personeel en relaties? Bekijk ons assortiment en verras ze dit jaar met een Kerst cadeau pakket!

Een origineel Kerstgeschenk voor jouw personeel 2024

Bij Tezet vind je exclusieve Kerstgeschenken & Kerstpakketten voor elk budget kan je bij ons terecht  Voor een klein Kerstgeschenk met kerst-bonbons bijvoorbeeld. Zo kan je met een klein budget, toch jouw personeel en realties verrassen tijdens de Kerstdagen.

 

Chocolade valt altijd bij iedereen wel in de smaak, daarom is dit een ideaal Kerstgeschenk voor personeel. Je kunt jouw cadeau origineel maken door te kiezen voor een bijzondere verpakking. Kies bijvoorbeeld voor een kersttasje, een kersthuisjes of een kerstsok. Je kunt deze verpakkingen ook nog eens personaliseren met jouw eigen logo! Geef dit jaar een uniek Kerst geschenk aan je personeel en relaties. 

Zakelijk Kerstgeschenk: Het perfecte Kerstpakket voor bedrijven 2024

Wil je jouw medewerkers en relaties verrassen met een echt ouderwets Kerstpakket? Ook voor een zakelijk Kerstgeschenk ben je bij Tezet aan het juiste adres. Tezet is dé partner voor Kerstpakketten voor bedrijven! Voor een zakelijk Kerstgeschenk zit je bij Tezet goed want elk jaar vernieuwt Tezet haar aanbod Kerstpakketten, zodat ze aansluiten bij de trends van het nieuwe jaar. Zo heb je een uniek Kerstgeschenk voor klanten of een leuke kerstattentie voor personeel! Bekijk hier alle Kerstpakketten van dit jaar en geef een Kerstcadeau aan werknemers en relaties .

 

Goedkope Kerstpakketten, Eindejaarsgeschenken, Nieuwjaarsgeschenken, Oud en Nieuw Pakketten, Chocolade Kerstgeschenken, Kerstborrel-pakketten, Rituals pakketten, Rituals pakketten mannen, Rituals pakketten vrouwen, Pakketten met een VVV kaart

 

Ontdek zelf de variatie aan Kerstpakketten, Kerstgeschenken en relatiegeschenken in onze webshop en verras jouw werknemers, secretaresse, uitzendkrachten en/of vrijwilligers met één van onze Kerstgeschenkjes!

Origineel Kerstgift voor relaties en klanten

Het vasthouden van een goede klantrelatie kan van groot belang zijn. Geef daarom elk jaar een origineel Kerstgeschenk aan je relaties. Met een kerstattentie aan je klanten laat je zien dat je ze waardeert. Dit hoeft geen duur geschenk te zijn, een klein kerstgeschenk aan klanten volstaat ook. Dus als jij op zoek bent naar kerstpresentjes voor klanten kan je bij TEZET terecht voor goedkope Kerstgeschenken. 

Origineel Kerstgeschenk personeel 2024

Waar verras je in 2023 jouw medewerkers nu echt mee? Een kerstkado voor personeel uitzoeken is niet de gemakkelijkste taak. Je wil dat jouw werknemers zich echt gewaardeerd voelen, met een origineel Kerstgeschenk voor personeel van Tezet lukt dat zeker weten! Kies ervoor om je Kerstattentie te personaliseren met je logo en eigen tekst. Blijf elk jaar origineel en kies voor een uniek Kerstgeschenk met een van de nieuwste verpakkingen van TEZET. Met een origineel Kerstpakket voor je personeel verras je hen gegarandeerd!

Kerstpresentjes

Het geven Kerstpresentjes kan met verschillende gelegenheden. Zo kan je Kerstgeschenkjes geven aan je medewerkers als blijk van waardering. Of geef Kerstpresentjes aan je relaties om de relatie te versterken. Met een origineel Kerstgeschenk voor relaties van TEZET gaat dat zeker lukken. Kies snel een Kerstcadeau pakket uit en verras ze dit jaar met Kerst.

Grootste online aanbod Kerstpakketten 2024!

Bij groothandel en leverancier Tezet treft u ook dit jaar weer de grootste online collectie Kerstpakketten en Kerstgeschenken aan voor zowel mannen als vrouwen. Origineel, uniek en exclusief. Online kunt u op bezoek gaan in onze digitale showroom en op je gemak zoeken naar de geschikte Kerstattentie voor personeel, een mini Kerstpresentje voor uw personeel, relaties of werknemers, maar uiteraard ook voor klanten, uitzendkrachten en vrijwilligers. Kijk, kies en bestel uw Kerstpakket online in onze Kerstshop: Eenvoudig en snel. 

 

Je ontvangt jouw Kerstpakketten en Kerstgeschenken op de door u gewenste leverdatum. Naast het feit dat we jouw favoriete Kerstcadeau bij u op het bedrijf of kantoor leveren, bezorgen we de Kerstgeschenken ook bij bedrijven, jouw klanten op kantoor of gewoon thuis. Of het nu voor een klein bedrijf, MKB, grote onderneming, de horeca of personeelsvereniging is. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan!

Wegens groot succes opnieuw in het programma: De unieke Chocolade Kerstboomkaart

Tussen alle normale Kerstkaarten val je zeker op, als je dit jaar jouw werknemers of relaties verrast met een Rainforrest Alliance chocolade Kerstboomkaart als Kerstgeschenk. 

 

Bovendien kan je deze Kerstboomkaarten voorzien van een logo, zodat jouw originele Kerstpresentje ook nog persoonlijk is. Dat is wel zo leuk voor werknemers, uitzendkrachten, vrijwilligers en relaties die bij bijvoorbeeld bedrijven, scholen, sportverenigingen of in de horeca werken. Maar ook voor diens klanten, man of vrouw, is het een bijzonder leuk Kerstgeschenk! Inspiratie nodig voor een Kerstcadeau idee voor personeel en relaties? Wij helpen je graag bij het samenstellen van een origineel kerstgeschenk!

Exclusieve Kerstpakketten 2024

Het komt vaak genoeg voor dat een bedrijf, school, sportvereniging, onderneming (klein of groot) of personeelsvereniging speciale wensen heeft. Hier geven wij graag gehoor aan, daarom vind je bij TEZET exclusieve kerstgeschenken. Een Kerstpakket met wijn voor mannen of vrouwen, luxe Kerstpakketten, relatiegeschenken, duurzaam kerstpakket.

 

Wij helpen je graag verder met het vinden van originele Kerstgeschenken voor jouw personeel, medewerkers of relaties, eventueel voorzien van jouw logo. Originele en mooie Kerstgeschenken, exclusief verkrijgbaar bij Kerstpakketten groothandel en leverancier TEZET. Verblijd nu jouw werknemers, secretaresse of klanten met een geweldig Kerstpakket uit onze Kerstshop. Kies dus ook in 2023 een leuk Kerstcadeau voor personeel of relaties en geef een Kerstkado aan personeel en relaties dit jaar.

Veelgestelde vragen over de Kerstattenties en -geschenken van Tezet

Waarom een Kerstgeschenk bij Tezet kopen?

Bij Tezet vind je de meest originele Kerstpaketten en Kerstgeschenken voor jouw personeel. Van grote Kerstpakketten tot brievenbus Kerstpakketten. Een Kerstpakket is een mooi gebaar om je medewerkers een blik van waardering te geven.

Kan ik mijn Kerstgeschenk personaliseren?​

Ja dat kan! Kies ervoor om je Kerstpakket te personaliseren met je eigen logo of eigen tekst bijvoorbeeld. Zo verras je je personeel gegarandeerd.

Welke Kerstgeschenken vind ik bij Tezet?​

Bij Tezet vind je diverse Kerstpakketten. Van kleine Kerstpakketten, grote Kerstpakketten, een Kerstpakket rond 10 euro of een Kerstpakket in thema goud. Je ontvangt jouw gekozen Kerstpakketten op de gewenste leverdatum.