Paasontbijt: eenvoudig online bestellen en laten bezorgen

Bij Pasen denkt iedereen gelijk aan het Paasontbijt. Samen gezellig genieten met Pasen van een heerlijk ontbijtje. Een Paasstol, jus d'orange erbij en Paaseitjes zijn dan veelal aanwezig. Verras daarom je personeel of relaties met een Paasontbijt als leuke paasattentie. 

Alle Paasontbijt

Paasontbijt ideeën: Wat doen we met Pasen dit jaar!

Kun je met Pasen niet gezamelijk een ontbijt organiseren? Geef dan een Paasontbijt cadeau aan je personeel! 

 

Zo kun je met onze ontbijtpakketten je personeel thuis verrassen en kun je gezamenlijk een online Paasontbijt houden. Dit zorgt voor een mooi moment dat helpt aan de teambuilding binnen je bedrijf. 

Verschillende soorten ontbijtpakketten

Je kunt jouw ontbijtpakket kiezen in allerlei soorten en maten, zoals onze Paasontbijt doos. Maar ook onze Paas mandjes, tasjes & zakjes.

 

In het Paas ontbijtmand stoppen we onder andere de traditionele Paasstol en chocolade Paaseitjes. Maar je kunt ook andere lekkernijen verwachten. Denk bijvoorbeeld aan stroopwafels en vruchteneitjes. Alles voor het lekkerste Pasen ontbijt. 

Zelf een Paasontbijtje samenstellen?

Bij Tezet maken we al onze pakketten zelf, zo ook onze ontbijtpakketten voor Pasen. Hierdoor kunnen we ook goed meedenken met jullie persoonlijke wensen. Laat het ons daarom zeker weten als je een speciale wens hebt. Dan gaan we kijken of we dit ook voor je kunnen verzorgen!

Paasontbijt bezorgen bij je relaties en personeel

Paasontbijt bezorgd bij je personeel thuis? Wij bezorgen je Paasontbijt in pakketten voor iedereen die niet meer op kantoor werkt of als jij je relaties wil verrassen. Voor de laatste groep kan een Paasgeschenk in brievenbuspakketjes ook een goede uitkomst bieden.

 

Het ontbijt voor Pasen kunnen wij op elke gewenste datum voor je versturen (vanaf een bepaald aantal, vraag naar de mogelijkheden).

Paasontbijt bezorgen met een persoonlijke boodschap

Om je thuisgestuurde pakketje toch zo persoonlijk mogelijk te maken kun je tevens kiezen voor een persoonlijke Paasbrief, daarmee maak je Paas ontbijtpakket nog persoonlijker en daarmee uitermate geschikt om te bezorgen! 

Paasontbijtjes bestellen online

Het fijne aan onze pakketten is dat je ze eenvoudig online kan bestellen. Wil je een Paasontbijt bestellen en kom je er even niet uit? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. 

Paaspakketten en andere geschenken

Wil je toch je personeel verrassen met wat anders dan een Paasontbijt doos? Bekijk dan ook onze Paasgeschenken op Tezet. Ook hier kunnen we de bezorging voor je uit handen nemen en je speciale wensen toepassen. Een Paasontbijt bestellen was nog nooit zo eenvoudig!