Paasmandjes

Waar zou de Paashaas zijn zonder zijn rieten Paasmandje? Nergens natuurlijk! Dat zou namelijk betekenen dat hij ook geen gekleurde chocolade eitjes voor ons kan verstoppen in de tuin! Kortom: Paasmandjes horen echt bij Pasen. Net als een vers gekookt ei, de kleur geel en de traditionele Paastak. Bij Tezet kun je Paasmandjes kopen voor relaties of zelf een uniek Paaspakket samenstellen voor het hele bedrijf (vanaf een bepaald aantal). Je kunt de pakketten voorzien van Paaslabels of etiketten met je bedrijfsnaam en logo, zodat iedereen weet wie er voor Paashaas heeft gespeeld.

Alle Paasmandjes

Paasmandjes en Paasschalen als Paaspakket

Waarom geven we eigenlijk alleen standaard rond Kerst en Oud & Nieuw een pakket aan medewerkers? Heb je er ooit over nagedacht om dit ook met Pasen te doen? Uniek én het wordt vaak extra gewaardeerd, omdat niemand een cadeautje verwacht rond de Paasdagen. Verras je personeel met Paasmandjes voor het hele bedrijf of met Paasschalen als Paaspakket. Dat smaakt niet alleen erg lekker, maar het ziet er ook heel gezellig uit op kantoor. Een mandje met gekleurde eitjes op elk bureau, op de vergadertafel en een grote rotan Paasmand bij de receptie. De meeste klanten kunnen een kleine choco bite namelijk ook best wel waarderen. Je kunt bij ons ook Paasmandjes kopen voor relaties, om een beetje extra in de smaak te vallen rond de feestdagen! Stuur een persoonlijke boodschap mee door te kiezen voor onze leuke Paaslabels of etiketten. Een paas mandje kopen is een ideale manier om jouw waardering te tonen en daarmee jouw bedrijfsnaam nog eens extra onder de aandacht te brengen.

 

Paasmanden & mandjes kopen

Hebben jullie ook zo’n creatieveling op kantoor die houdt van breien, haken en vlechten en zelf de leukste Paasmandjes maakt? Leuk! Maar wel een berg aan werk als je voor het hele kantoor aan de slag moet. En ook zonde. Doordat je bij ons groot inkoopt, kun je namelijk zo goedkoop mandjes voor Pasen kopen dat zelf maken zonde is van je tijd en van je budget. Over de inhoud hoef je je ook geen zorgen te maken.

 

Vilten Paasmandjes & rieten Paasmandjes kopen bij Tezet betekent dat je op het gewenste levermoment, goed gevulde mandjes voor Pasen van ons ontvangt. Een compleet Paaseiren mandje, rieten Paasmandje met schuimpjes en chocoladeeieren of Paashaas mandje met een grote chocolade paashaas. Genoeg mogelijkheden bij Tezet om Pasen rijkelijk te vieren!

 

Kies uit één van onze unieke Paasverpakkingen of maak zelf een leuke Paasmand voor medewerkers en relaties. Wil je maatwerk aan ons voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we geven je graag passend advies.

Gepersonaliseerde Paasmandjes bestellen

Wil je jouw Paasmandjes een persoonlijke touch geven? Tezet produceert alles in eigen huis en beschikt over een team aan desigers. In onze Tezet studio werken we vanaf het eerste idee tot en met de levering bij jou op kantoor, of bij die van jouw relaties. We kunnen dus vanaf de eerste stap met je meedenken: over de leukste weggevers en over het meest geschikte ontwerp. De mandjes voor Pasen verpakken we met folie. Zo wordt het Paasgeschenk extra leuk om te krijgen! Kun je het cadeau niet persoonlijk overhandigen? Kies er dan voor om gebruik te maken van onze labels of etiketten voor een persoonlijke boodschap op jouw mandje Paaseitjes.

 

De keuze kunnen maken? We gaan dan meteen voor je aan de slag en zorgen ervoor dat de mandjes voor Pasen staan te pronken bij jullie op kantoor.

Unieke manden voor Pasen van Tezet

In onze Pasenshop vind je unieke manden om mee te verrassen. Van kleine, goedkope Paasmandjes tot de luxe Paaspakketten van Tezet: gevuld met lekkere traktaties en leuke giveaways. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Paasgeschenk verpakt in een voorraadpot, eierdozen gevuld met Paaseieren of een leuk en handig Paaspakket in een blik of schaaltje? En wil je er écht een pakket van maken, dat veel weg heeft van het Kerstpakket, dan vind je in ons assortiment ook Paasdozen. Dit zijn dozen vol lekkers, verkrijgbaar in verschillende formaten en met een leuke print op de buitenkant. Een Paasdoos wordt onder andere gevuld met Paasgebak, een Paasstol, Paasschuimpjes, Paaschocolade en natuurlijk voorzien van de nodige gekleurde Paaseitjes.

Draag bij aan een duurzamere wereld

Tezet bezorgt niet alleen jou en je medewerkers of relaties een vrolijk Pasen, we werken met onze bestellingen, en dus ook jouw paas mandje, aan een duurzamere wereld. Zo heeft de meeste van onze chocolade een Fairtrade of RAINFOREST ALLIANCE keurmerk. Dit betekent dat de producten afkomstig zijn van boeren die aan duurzame handel doen, goed voor mens en milieu. 

Paasmandje kopen bij Tezet

Doordat je bij ons groot inkoopt kunnen we deze eerlijke chocolade ook voor een eerlijke prijs aanbieden. Zo kun je goedkoop mandjes voor Pasen bestellen en iedereen gelukkig maken met je traktatie. Betalen kan simpelweg via iDeal, Bancontact, creditcard of op factuur (bij nieuwe klanten na kredietcontrole). Wil je meer informatie over onze Paasmandjes & Paasschalen? Wil je zelf mandjes voor Pasen samenstellen? Een vraag over het aanleveren van je logo? Of iets heel anders? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag aan de beste Paasgeschenken voor kantoor!