Paaschocolade: een cadeautje waar je je vingers bij aflikt!

Pasen is geen feest zonder de traditionele Paaschocolade. Gekleurde Tony’s Paaseitjes, een chocoladepuzzel of een ander Paasgeschenk waar je je vingers bij aflikt. Wij hebben het in huis! Waarom eten we eigenlijk chocolade met Pasen? Hoe maak je gepersonaliseerde Paaschocolade? En hoe kun je met het hele kantoor groots genieten voor een kleine prijs? Bij Tezet kies je uit heel veel originele pakketten en geschenken met een personal Paas touch. 

Alle Paaschocolade

Paaschocolade voor je personeel of relaties

Gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten. Een kleine blijk van waardering versterkt jullie band en zorgt ervoor dat je personeel dagelijks met een lach naar kantoor gaat. Iedereen kan chocolade waarderen en niemand verwacht een Paasgeschenk van chocolade. Des te leuker! En hetzelfde geldt natuurlijk voor je klanten en relaties. Trakteer het hele bedrijf op Paaschocolade geschenken in verschillende kleuren, met daarop je bedrijfslogo, als puzzel of voorzien van een persoonlijke boodschap.

Paaschocolade bestellen

Bij Tezet bestel je goedkoop luxe Paaschocolade geschenken. Paaschocolade bestellen werkt simpel en snel: selecteer het gewenste product, kies het aantal en plaats ze in je winkelwagen. Wil je nog meer shoppen? Kijk dan ook eens naar onze gekleurde Paaseitjes. Betalen kan via iDeal, Bancontact, creditcard of op rekening (bij nieuwe klanten na kredietcontrole) en je hebt de mogelijkheid om het levermoment zelf te kiezen. Met je bestelling toon je niet alleen waardering aan personeel en relaties, maar ook aan het milieu. Onze Paaschocolade draagt een Fairtrade of RAINFOREST ALLIANCE keurmerk. Hiermee laten we zien dat de Paaschocolade wordt gemaakt met respect voor mens en milieu. Win-win dus!

 

Vandaag nog je Paaschocolade bestellen? Bekijk onze website of neem direct contact met ons op. Paas chocolade bestellen doe je bij Tezet. Groots inkopen? Bekijk ook met onze Paaseitjes grootverpakking.
 

Gepersonaliseerde Paaschocolade kopen als relatiegeschenk

Het mooiste geschenk is een persoonlijk geschenk. Zo laat je zien dat je er écht aandacht aan hebt besteed. Paas chocolade online bestellen met logo of naam? Dat kan! Wij kunnen sommige Paasgeschenken van chocolade tot in de puntjes voor je personaliseren. Lever je bedrijfsnaam en logo bij ons aan en onze designers zorgen voor een origineel relatiegeschenk dat bij iedereen in de smaak valt. Speciale wensen laten we graag in vervulling gaan. We geven je dan ook graag advies over de bestelling. Als een product niet bedrukt kan worden, dan kunnen wij je persoonlijke boodschap met een label toevoegen. Zo is er altijd een reden om een geschenk extra uniek te maken. De liefde van de klant gaat door de maag...maar het oog wil ook wat! We nemen alle tijd om de juiste uitstraling te realiseren. Geef een paasgeschenk chocolade op maat en laat je merk stralen met Pasen!

Geef een uniek Paaschocolade cadeau

De unieke chocolade Paasgeschenken van Tezet zijn een lekkere, maar vooral ook een leuke traktatie. Laat je inspireren door onze favorieten!

Geef een uniek en creatief Paasspel of een Paaspuzzel aan je personeel. Of verras je relaties met een gepersonaliseerde chocolade kaart zoals onze Eikaart of Paaswolk. Wil je genieten van verschillende smaken Paaschocolade? Kies dan voor een variatie aan chocolade Paaseitjes met Tony's Paaseitjes.

 

Liever een ander soort chocolade met Pasen? In onze Pasenshop vind je meer heel veel originele Paasgeschenken waaronder een groot assortiment aan Paas chocolade. Kies bijvoorbeeld voor Paaschocolade met logo, luxe chocolade Paaseieren of chocolade pralines. Geef chocolade met Pasen, leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven!

Paaschocolade bestellen bij groothandel Tezet

Bij Tezet kun je heerlijke Paaschocolade bestellen. Met tientallen kilo’s tegelijk of als leuke geschenkset, helemaal door onze eigen designers ontworpen en dus extra uniek. Een persoonlijke traktatie die zowel bij je personeel, als bij relaties in de smaak zal vallen. Het unieke aan Tezet is dat wij alles in eigen huis maken en je dus van begin tot eind kunnen adviseren. De meeste van onze chocolade is Faitrade of heeft het RAINFOREST ALLIANCE keurmerk. Je chocoladetraktatie maakt de wereld dus ook een klein beetje mooier. Tezet steunt daarnaast verschillende goede doelen. Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om een donatie te doen. Wil je meer informatie? Of wil je de mogelijkheden voor gepersonaliseerde Paaschocolade doornemen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We dragen graag bij aan een vrolijk Pasen voor jou en je medewerkers!