Paaspakketten verpakt in katoenen Paaszakken

Speciaal ontworpen door de Tezet designers: luxe katoenen Paaszakken met mooie trendy opdrukken, assorti geleverd en met sluitkoord. De katoenen zakken met print zijn gevuld met heerlijke producten. Wil je er je logo aan toevoegen? Dat kan op een van onze mooie Paas-logolabels.

Alle Katoenen Paaszakken

Paaspakketten verpakt in katoenen Paaszakken

You can use this widget to NU EXCLUSIEF BIJ TEZET: Mooie Paaspakketten verpakt in katoenen Paaszakken. Speciaal ontworpen door de TEZET designer. De katoenen zakken met mooie Paas-print zijn gevuld met heerlijke RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED chocolade eitjes, lekkere Paasschuimpjes, frisse vruchteneitjes, een heerlijk Paasstolletje of andere Paaslekkernijen. Na Pasen houdt je personeel er een trendy en blijvend Paaszakje aan over.


Bestel nu een van de unieke Paaszakken als Paasgeschenk! Al met een kleiner budget heb je een echte unieke katoenen Paaszak met mooie print. Je kunt deze ook laten voorzien van een Paaslabel met logo. Je stuurt de persoonlijke boodschap en/of logo door, wij zorgen dat deze aan de Paaszakken komen. Je bestelt het eenvoudig op www.pasenshop.nl. Heb je vragen? Bel ons 0316-282831.text into the page.