Paasgeschenk verpakt in waxinelichthouders

Een leuke trend: waxinelichthouders met Pasen. Ook bij Tezet hebben we diverse leuke Paas varianten. Gevuld met lekkere Paaseitjes zal dit onverwachtse geef-moment zeker in de smaak vallen. Ook na de Pasen kunnen je collega's hier nog van genieten!

Alle Waxinelichthouders

Een Paasgeschenk in de vorm van een waxinelichthouder

Wil je op een originele manier je personeel of relaties blijk van waardering geven tijdens Pasen? Dat kan bij Tezet! Wat dacht je van een Paasattentie op basis van een waxinelichthouder gevuld met o.a. heerlijke RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED Paaseitjes?
 

Deel je wensen met ons

Maar als je zelf wensen hebt, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we het ideale Paasgeschenk of Paaspakket voor je samenstellen, gevuld met verschillende lekkernijen. Bovendien hebben we een goed samenwerkend en hecht team. Hierdoor is perfectie nastreven gemakkelijker en garanderen wij Paasgeschenken van kwaliteit.

 

Wacht dus niet langer en kijk of er een leuke Paas waxinelichthouder voor je tussen zit.
 

Een écht Paasgeschenk

Uiteraard maken we er een écht Paasgeschenk van. Daarom pakken we de waxinelichthouders in met folie en doen we er een mooie strik omheen. Ook deze is in de bijpassende kleur. Tevens mag een label met de boodschap ‘Vrolijk Pasen’ niet ontbreken. Je hebt ook de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of je logo door te geven voor op de labels.