Paaseitjes grootverpakking: less is more? Niet bij Tezet!

Het hele kantoor trakteren op Paaseitjes? Relaties verrassen met een leuk presentje voor de Paasdagen? Dan moet je groot inslaan. Bij Tezet bestel je dozen vol Paaseitjes! In een mix van vrolijke kleuren en heerlijke smaken. Paaseitjes grootverpakking bevat tot wel 5 kilo aan chocolade eitjes, waarvan het hele bedrijf naar hartelust kan smullen.

Alle Paaseitjes grootverpakking

Verras met een Paaseitjes grootverpakking

In de decembermaand is een traktatie vanuit het bedrijf bijna vanzelfsprekend geworden, met Pasen verwacht niemand een geschenk. Hoe leuk is het om juist dan te verrassen met Paaseieren voor de hele afdeling! Een mandje vol op elk bureau en een grote schaal met gekleurde Paaseitjes bij de receptie, voor een warm welkom en een zoete groet. Waardering zit vaak in kleine dingen. Wij helpen bedrijven, verenigingen en organisaties aan een kleine bite die jullie samenwerking een boost geeft.

Paaseitjes in bulk kopen

Paaseitjes in bulk kopen is niet alleen lekker voor collega’s en klanten, maar ook voor de portemonnee. Groot inkopen = groot voordeel! Onze goedkope Paaseieren bestel je simpel en snel online en het levermoment kies je zelf. Dit kan van pas komen als je het pakketje wilt onderscheppen, zodat je de Paaseitje nog kunt verstoppen en het echt een verrassing blijft! Doe je dit al een paar dagen voor Pasen? Of eet je dan zelf de Paaseieren bulk al op?

 

Bij Tezet kun je een Paaseitjes 500 gram of 1 kilo zak krijgen. Kies voor de grootverpakking Paaseitjes om zo in bulk in te kopen voor bijvoorbeeld je kantoor.

 

Tip: onze chocolade eitjes vertoeven het liefst op een koel en droog plekje, waar het tussen de 14 en 18 graden is.

Hoeveel Paaseitjes zitten er in een kilozak?

Misschien heb je het jezelf weleens afgevraagd: "Hoeveel Paaseitjes zitten er in een kilo zak?" Onze Paaseitjes wegen ongeveer 7,5 -8 gram per stuk. Dit betekent dat in doos van 5 kilo paaseitjes zo’n 660 chocolade eitjes gaan. Het kan iets meer zijn of iets minder, we wegen dit zorgvuldig voor je na voordat de dozen ons magazijn verlaten. En wist je dat onze Paaseitjes RAINFOREST ALLIANCE gecertificeerd zijn? Dit betekent dat ze afkomstig zijn van boeren die aan duurzame handel doen, goed voor mens en milieu. Ook goed om te weten: voor de calorieën hoef je het ook niet te laten. Witte chocolade en melkchocolade chocoladeeitjes bevatten zo’n 45 calorieën per stuk, pure paaseitjes chocolade,40 calorieën. Een handje vol moet prima kunnen, als je het ons vraagt.

Unieke grootverpakkingen Paaseitjes

Onze Paaseitjes grootverpakking heeft een mix van 7 verschillende soorten gekleurde Paaseieren: in donkerblauw, lichtblauw, rood, goud, fuchsia, groen en oranje.
Elke kleur heeft een andere smaak. Donkerblauw is melkchocolade, lichtblauw puur praliné chocolade, rood is melk praliné chocolade, goud is witte chocolade, fuchsia puur, groen melkchocolade praliné en oranje is melkchocolade karamel. 

Tezet is dé groothandel voor grotere aantallen Paaseitjes

Bij Tezet begrijpen we de magie van Pasen en het plezier dat komt met het geven en ontvangen van Paaseieren. Als dé groothandel in Paaseitjes, bieden wij een uitgebreid assortiment aan chocolade eitjes. Onze collectie omvat alles van klassieke Paaseitjes tot luxe grote chocolade Paaseieren, elk ontworpen om de Paasvieringen extra speciaal te maken. Of het nu gaat om enkele Paas eieren of om Paaseietjes in bulk, bij Tezet ben je aan het juiste adres.

Personaliseer je Paaseitjes grootverpakking

De Paaseitjes grootverpakking wordt geleverd in een doos, kist, pot of als grote zak Paaseitjes. Dit hangt af van de hoeveelheid die je bestelt en van je persoonlijke voorkeur. En je kunt de goedkope Paaseitjes van Tezet zo uniek maken als je zelf wilt. Wij ontwerpen onze unieke verpakkingen namelijk helemaal zelf in onze design studio! Extra leuk detail: je kunt je Paasgeschenken voor werknemers of relaties ook laten voorzien van een label of etiket met een persoonlijke Paasgroet of je bedrijfslogo!  Op zoek naar een kant-en-klaar Paascadeau? In onze webshop vind je enorm veel Paasgeschenken.

Paaseitjes bestellen voor bedrijven bij Tezet

Goedkope Paaseitjes bestellen bij Tezet is verantwoord snoepen en verantwoord ondernemen. Duurzaam en fairtrade. De chocolade eitjes zijn namelijk niet alleen heel erg lekker van smaak, ze maken de wereld om ons heen ook een stukje mooier. Met zorg verkregen, ambachtelijk bereid en altijd vers op het moment van leveren: (h)eerlijk! En wil je echt origineel zijn bij het Paaseitjes kopen? Laat de Paaseieren dan door de brievenbus bezorgen, als chocoladepost. Zo lijkt het net of de Paashaas hoogstpersoonlijk langs is geweest. Behalve wanneer de Paaseieren groot zijn natuurlijk.

Luxe Paaseieren

Naast onze Paaseieren in bulk zijn er ook geschenksets die niet in een doos, kist, pot of als grote zak Paaseitjes worden geleverd. Bij de luxe sets zijn de eitjes in een groot, doorgesneden Paasei gelegd. Deze luxe Paaseieren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen. Aan de geschenkset kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Een liefdevolle Paasgroet bijvoorbeeld. Grote chocolade Paaseieren zijn een leuke attentie voor klanten en collega’s, als een kleine blijk van waardering! Grote Paaseieren kopen voor je relaties maakt nét het verschil waar je naar op zoek bent.  

Paaseitjes aanbieding

Op zoek naar een speciale Paaseitjes aanbieding? Bij Tezet hebben we scherpe en eerlijke prijzen op al onze producten. Je krijgt extra korting op onze chocoladeeitjes bij een aankoop in meerdere aantallen, met de staffelkorting. Of je nou traktatie paas eitjes zoekt of een kilo zak paaseitjes, bij Tezet vind je een compleet aanbod aan chocolade eitjes. Houd onze website goed in de gaten voor de nieuwste paaseintjes aanbiedingen!

Meer over de Paasgeschenken van Tezet

Wil je meer informatie over onze Paaseitjes grootverpakking? Zelf een Paaspakket samenstellen? Of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder met een originele seizoensverrassing.