Paaspakketten van € 10,00 - € 15,00

Binnen je budget hebben we veel mooie, luxe mogelijkheden. Van een luxe Paasei gevuld met bonboneitjes, tot geschenken die je personeel daarna ook nog kunnen gebruiken (waxinelicht huisje of gevulde koetas). De royale pakketten zullen je zeker enthousiaste reacties opleveren!

Alle Van € 10,00 - € 15,00

Originele Paasgeschenken van €10,00 tot €15,00

Samen je ideeën uitwerken

Wil je je personeel of relaties verblijden met een cadeau tijdens de Paasdagen en je hebt een bepaald budget? Orginele Paasgeschenken hoeven niet duur te zijn.
Bekijk dan eens onze originele Paasgeschenken van €10,00 tot €15,00. Vanwege het ruime aanbod, kan je gemakkelijk iets vinden wat voor iedereen leuk is.

 

Maar je ideeën en wensen zijn bij ons ook welkom! Je kunt met ons namelijk alle kanten op. Samen werken we je ideeën uit en komen we tot creatieve en originele Paasgeschenken. Maar we denken ook met je mee over het levering proces. Zo garanderen wij een neutrale verpakking en versheid op het moment van de levering.

 

Wacht dus niet te lang en bestel je originele Paasgeschenk bij Tezet!

Veel keuze uit originele Paascadeaus

Wij bieden je een grote hoeveelheid originele Paasgeschenken. Een creatieve Paasverpakking en een rijk gevulde inhoud zorgen voor een grote verrassing op het moment van openen. Bij een Paasverpakking kan je denken aan origineel omeletpannetje, een modern vensterdoosje of een half open chocolade ei. 

 

Deze artikelen vullen we met overheerlijke lekkernijen, de chocolade is bijna allemaal RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED. Chocolade Paaseitjes, koekjes, vruchteneitjes, noem maar op! En om je Paasgeschenk nog origineler te maken, kan je een label met je persoonlijke boodschap toevoegen. Zo heb je originele Paascadeaus, gepersonaliseerd met je eigen boodschap!