Paaspakketten verpakt in vogelhuisjes

Wat zal het leuk staan: op elk bureau een vogelhuisje met Paaseitjes. Kant-en-klaar verpakt in mooie folie en een strik. Een handig en lekker cadeau om je personeel mee te verrassen. Als je er nog een persoonlijke wens aan toevoegt, maak je het helemaal uniek. Wij verzorgen het graag!

Alle Vogelhuisjes

Een Paasgeschenk in de vorm van een vogelhuisje

Heb je geen zin in wachten tot december om een geschenk te geven aan je personeel of relaties? Bekijk dan eens onze Paasgeschenken in de vorm van een uniek vogelhuisje. In het vogelhuisje zitten allerlei lekkernijen, die bij een Paasgeschenk horen.

Vertel ons je wensen

Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen. Heb je  zelf ideeën heeft over de vulling van het vogelhuisje, laat het weten! Wij denken graag met je mee. Zo creëren we samen het Paasgeschenk van jouw wensen. 
 
Je hebt de keuze uit verschillende soorten vogelhuisjes. Zo kan je bij ons terecht voor zowel kartonnen als houten vogelhuisjes in diverse kleuren. Daarnaast kan je kiezen voor een modern of meer klassiekere stijl. Als vulling gebruiken we onder andere chocolade Paaseitjes, Paasschuimpjes en vruchteneitjes.

Maak je vogelhuisje uniek

Uiteraard willen we er een geschenk van maken, die de Paashaas ook zou bezorgen. Daarom pakken we de vogelhuisjes in met folie en knopen we er een mooie strik omheen. Elk vogelhuisje krijgt een label met de boodschap ‘Vrolijk Pasen’. Maar je kan ook een persoonlijke boodschap meegeven door een keuze maken uit de diverse logo-labels. Zo maak je het geschenk nog origineler en persoonlijker.