Brievenbuspakket als Paasgeschenk: laat je geschenken thuisbezorgen

Het ideale geschenk om bij je personeel of relaties thuis te laten bezorgen is een van onze brievenbusgeschikte Paasgeschenken. De grootte van het doosje is zo gemaakt, dat het gemakkelijk door ieders brievenbus kan. Lage portokosten en een hoge attentie waarde dus! Omdat we alles zelf ontwerpen kunnen wij het geschenk eenvoudig aanpassen naar jouw wensen en ideeën.

Alle Brievenbusdoosjes

Een mooi brievenbus pakket voor tijdens Pasen

Wil jij je personeel verrassen tijdens Pasen door hem of haar thuis een geschenk te sturen? Of wil je een aantal relaties een blijk van waardering geven? Dan is een brievenbus pakket speciaal voor Pasen een goed idee. Deze pakketten bevatten verschillende lekkernijen en zijn verpakt in een origineel doosje. De grootte van het doosje is zo gemaakt, dat het gemakkelijk door ieders brievenbus kan. Dit betekent tevens lage portokosten, maar een hoge attentie waarde!

Een origineel pakket vol Paas-lekkernijen

Wat kun je van de brievenbus pakketten voor Pasen verwachten? Denk bijvoorbeeld aan een modern vensterdoosje met overheerlijke Paas pralines. Of wat denk je van een klassiek gesloten Paasdoosje met lekkere chocolade Paaseitjes? Je kunt daarentegen ook kiezen voor grote chocolade tabletten. Deze tabletten zijn voorzien van een Paasvorm of Paasafdruk.

Gepersonaliseerde Paaspakketten

Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze geschenken te laten bedrukken met jouw eigen logo. We pakken de pakketten in met een originele Paaskaart als je dat wil. Ook kun je een Paas-label toevoegen met daarop een zelf geschreven boodschap voor Pasen. Op deze manier maak je het brievenbuspakket voor Pasen nét iets unieker en persoonlijker. 

Brievenbuspakket voor Pasen samenstellen

Wij maken deze brievenbus pakketten zelf. Dit heeft als voordeel dat jij je eigen ideeën en wensen kunt delen met ons. We komen dan gezamenlijk tot een sfeervol brievenbus pakket voor Pasen. Bovendien werken wij alleen met producten van A-merken en RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED of Fairtrade Paaschocolade.

 

Dus heb je een speciale wens, wil je graag een kleine wijziging aan een bestaand product, laat het ons gerust weten via het contactformulier en samen maken we er een gedenkwaardig Paasattentie van voor je werknemers of relaties.

 

Geen brievenbuspakketje als Paasgeschenk? We hebben bij Tezet een ruime keuze uit allerlei pakketten en geschenken. Bekijk de opties op onze Paasgeschenken-pagina.

Paasgeschenken laten bezorgen per post

Paasattentie brievenbus: Om je helemaal te ontzorgen denken wij ook graag mee in het uit handen nemen van de brievenbuspost. Onze pakketjes kunnen we rechtstreeks laten bezorgen bij je werknemers. Het scheelt tijd en moeite om deze attentie te laten bezorgen. Een oververwachte attentie per post is daarnaast ook erg verrassend. Lever via Tezet daarom snel en gemakkelijk je paascadeau door de brievenbus bij jouw werknemers!

Brievenbuspakket voor Pasen bestellen bij Tezet

Paascadeau via brievenbus? Een uiterst originele manier om iemand te verrassen tijdens Pasen. Bekijk direct onze brievenbus pakketten voor Pasen!

Wil je meer informatie? Heb je vragen over maatwerk Paasgeschenken? Of wil je de mogelijkheden voor chocolade met je eigen naam en logo bespreken? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag alles over onze brievenbusgeschikte Paaspakketten.