Sintpakketten in één van onze unieke verpakkingen!

Wij ontwikkelen al vanaf het begin (1999) onze eigen lijn met Sinterklaas verpakkingen. De Jute zakken, Sinterklaastassen, Sintdozen en brievenbus doosjes etc. ontwikkelen wij zelf met onze eigen studio. Dat maken onze Sintpakketten en -geschenken uniek en persoonlijk.

Een mooie Sinterklaas cadeauverpakking maakt geven nóg leuker. Kies uit honderden kant-en-klare opties of laat je Sinterklaasverpakkingen personaliseren.

Sinterklaasverpakkingen vol met lekkernijen: uit onze eigen designstudio
Wist je dat Sinterklaas en Tezet onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? We startten namelijk in 1999 met het eerste Sinterklaaspakket in Nederland, vanuit een zolderkamer. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en telt onze Sintshop bijna 400 verschillende geschenken in allerlei bijzondere Sinterklaasverpakkingen. Zakjes, potjes, kistjes en potjes, een mooie Sinterklaas cadeauverpakking maakt geven nóg leuker. Ga je voor het gemak van een kant-en-klaar ontwerp van onze eigen designers of laat je jouw Sinterklaasverpakkingen voorzien van jouw logo, afbeelding, gedichtje of ander ontwerp?

Sinterklaas geschenkverpakking

Bij TEZET vinden we dat het inpakken van een chocoladereep of chocoladeletter wel wat origineler kan. Daarom zijn we het hele jaar bezig met het ontwerpen van bijzondere Sinterklaasverpakkingen die jouw medewerkers, relaties en klanten zullen verrassen. Onze eigen designers zijn altijd op zoek naar originele manieren om jouw sinterklaascadeaus te verpakken en te presenteren. Bij ons vind je Sintverpakkingen met veel liefde en aandacht gemaakt, zoals een jute zak gevuld met lekkernijen, een katoenen Sinterklaaszakje dat te mooi is om alleen op 5 december te gebruiken, of een Sinterklaascadeau met een mooie bedrukking. In onze Sintshop vind je nog veel meer bijzondere Sinterklaas cadeauverpakkingen. Laat ons jou helpen om deze Sinterklaas extra speciaal te maken!

Sinterklaas verpakkingsmateriaal

Als het gaat om Sinterklaas verpakkingsmateriaal heb je bij Tezet volop keuze. Een greep uit onze populaire Sinterklaasverpakkingen:

 

Sinterklaaspakket in een jute zak
Dat de jute zak gevuld met lekkers een populaire Sinterklaas cadeauverpakking, zal niemand verbazen. Het is iets wat onlosmakelijk verbonden is met Sinterklaas. Een ideale Sintverpakking dus. De Sinterklaaspakketten in een jute zak van Tezet zijn éxtra bijzonder dankzij de mooie bedrukking, ontworpen in onze eigen studio. Jouw logo of een label met een persoonlijke boodschap toevoegen? Natuurlijk kan dat! Zo maak je jouw Sinterklaas verpakking extra persoonlijk.

 

Sinterklaastassen
Een Sinterklaastasje vraagt om gevuld te worden met chocoladeletters, strooigoed en andere presentjes. In onze Sintshop vind je verschillende Sinttasjes voor kleine prijsjes: papieren Sinterklaastassen, vilttassen en luxe katoenen zakken. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in allerlei verschillende formaten.

 

Sinterklaasdozen
Sinterklaasdozen gevuld met allemaal verschillende lekkernijen. In feite een Kerstpakket, maar dan voor Sinterklaas, de Sint doos. Onze Sinterklaasdozen zijn per persoon te bestellen of voor de hele afdeling. Ze zijn in verschillende formaten, zo kan je gaan voor kleine Sinterklaas doosjes of voor grote Sinterklaas dozen. De Sint doos is gevuld met lekkere Bolletje kruidnoten, Verkade chocoladeletters, banketstaven, speculaas of marsepein. Zelf Sinterklaas verpakkingen bedenken doen we bij Tezet het allerliefst. Deze luxe Sint magneetdozen bijvoorbeeld, die we speciaal voor Sinterklaas hebben ontworpen. Zo bieden wij de aller leukste en lekkerste Sinterklaas cadeau doos.

 

Gevulde huisjes
Een huisje gevuld met snoepgoed... het heeft iets nostalgisch, vind je niet? Bekijk onze handige handgreepdoosjes met een mooie bedrukking (van een huisje) of onze Sinterklaashuisjes, die de ontvanger ter decoratie in huis kan plaatsen, nadat de inhoud op is.

Bijzondere Sintverpakkingen: wat is nu een écht origineel Sintpakket

Ons assortiment aan bijzondere Sintverpakkingen is zo groot dat er voor iedereen wat leuks bij zit. Heb je in het lijstje hierboven niet de perfecte match gevonden en ben je op zoek naar een écht origineel Sintpakket? Wat dacht je van één van onze Sintkoffers, die leuk is om te gebruiken als koffer suprise. Of wat dacht je van een Sintpakket verpakt op een houte mini pallet, een houten Sint kistje, vilten mijter, of – één van onze persoonlijke favorieten – een Sinterklaaspakket in een Boek van Sinterklaas. Wijnkoelers, Luxe magneetdozen en Luxe katoenen zakken vind je onder onze overige Sintverpakkingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze ontwerpers hebben het al voor je gedaan.  Zo bieden wij mooie verpakkingsdoosjes aan voor de leukste Sinterklaascadeaus. 

Uniek assortiment van zelf ontworpen Sinterklaas verpakkingen

Een zelfgeschreven gedichtje of een ‘brief van de Sint’ toevoegen aan jouw Sinterklaaspakket? Jouw Sint cadeau voorzien van unieke Sinterklaas verpakking? Het kan allemaal! En kun je wel wat advies gebruiken? Dan denken onze designers natuurlijk graag met je mee. Bij TEZET weten we dat de presentatie van je cadeau net zo belangrijk is als de inhoud zelf. Daarom bieden we een uniek assortiment aan zelf ontworpen Sinterklaas verpakkingen aan die je cadeaus net dat beetje extra geven. Bestel nu bij TEZET en maak je cadeaus extra speciaal met onze prachtige Sinterklaas verpakkingen!

Sinterklaas verpakkingen voor bedrijven van Tezet

Waardering voor je medewerkers, relaties en klanten is altijd belangrijk. Wil je jouw thuiswerkers laten zien dat je ze ook op afstand waardeert, wil je relaties een hart onder de riem steken en klanten bedanken voor het vertrouwen. Wat jouw reden ook is, met een Sinterklaasgeschenk geef je op een onverwacht moment een blijk van waardering. We kunnen de pakketten zelfs naar verschillende adressen verzenden. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan Sinterklaasverpakkingen en geschenken die makkelijk door de brievenbus passen. Dat verwachten ze nooit! Bekijk het assortiment aan brievenbus geschikte Sinterklaaspakketten.