Sintpakketten verpakt in houten Sint kistjes

Uniek door TEZET ontworpen: het Sint kistje! Het stevige blank houten kistje is gevuld met heerlijke Sinterklaas artikelen en wordt afgesloten met een met teksten bedrukt inlay. Na het leegeten van het kistje kan deze bijv. gebruikt worden in de tuin of ter decoratie thuis of op kantoor.

Alle Sint kistjes

Sinterklaaspakketten verpakt in Sint kistjes

Nieuw in het assortiment!

Introductie dit jaar, het Sint kistje! Het stevige blank houten kistje is gevuld met heerlijke Sinterklaas artikelen en wordt afgesloten met een met teksten bedrukt inlay.
Na het leeg eten van het kistje, wat vast niet lang zal duren, kan deze bijvoorbeeld gebruikt worden in de tuin voor een leuke presentatie.

Het Sint kistje in 2 formaten

Laat je personeel of relaties verrassen door een uniek Sinterklaaspakket. Ook op maat of last-minute je Sinterklaaspakket bestellen? Alles is mogelijk. Uniek, perfecte kwaliteit en vertrouwd! Tevens is het mogelijk om een Sinterklaasgedicht met je logo op het Sinterklaas briefpapier te laten drukken en mee te laten verpakken. Een leuke manier om het jaar eens te laten doornemen, uit naam van de Sint...