Sinterklaaspakketten verpakt in jute zakken

Origineel om te geven en leuk om te krijgen: bij TEZET de leukste Sinterklaaspakketten verpakt in originele jute zak. Bij ons tref je de enige echte jute zak voor Sinterklaas aan. Bedrukt of standaard een leuk Sintlabel eraan gemaakt, kant en klaar verpakt. Waardering geven is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Alle Jute zakken

Sinterklaaspakket in Jute zak...

...origineel om te geven en leuk om te krijgen!

De leukste Sinterklaaspakketten verpakt in originele jute Sinterklaas zak. Bij ons tref je de enige echte jute zak voor Sinterklaas aan. Met elk budget kan je bij ons terecht! Een echte verrassing voor jouw personeel of relaties. Al voor een klein budget is er al een originele mini jute zakje voor Sinterklaas. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Je kunt kiezen voor een mini of kleine jute zakjes Sint, maar er zijn ook grote jute zakken beschikbaar.

Verras met een Sinterklaas jute zak met kruidnoten!

Een jute zak Sinterklaas met pepernoten, chocoladeletters, chocolademunten, sintschuim of een banketstaaf. Onze producten zijn lekker vers en knapperig.  De mini jute zakjes zijn zeer geschikt als Sinterklaas snoepzakjes voor jouw personeel. De mini jute zakjes zijn zeer geschikt als Sinterklaas snoepzakjes voor jouw personeel. Jouw logo en/of tekst aan je mini, kleine of grote jute zak toevoegen? Dat kan, we drukken graag in onze eigen drukkerij jouw logo en/of tekst op een van onze mooie labels. Mooie Sinterklaas zakjes om te geven en heerlijk om te krijgen!

Advies op maat voor de meest geschikte jute Sinterklaas zak

Bij TEZET kun je niet alleen terecht voor (h)eerlijke jute Sinterklaaszakken gevuld met pepernoten en surprises, maar ook voor advies op maat bij het kiezen van de meest geschikte Sinterklaas zakjes. Wil je meer informatie of heb je advies nodig? Bel ons gerust op 0316-282831 en onze specialisten helpen je graag verder. Bestel nu jouw jute Sinterklaaszakken en maak er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van!

Jute zak Sinterklaas

Bij TEZET kan je kiezen voor een jute zak als Sintpakket. Een jute zak Sinterklaas is een echt typisch Sinterklaas item en geeft dan ook een echte Sinterklaasuitstraling. Je kan gaan voor een grote jute zak of juist voor kleine jute zakjes. Kies je favoriete Sinterklaas zakjes uit en verras je collega's en/of relaties dit jaar met een jute zak Sinterklaas! 

Verpak je Sinterklaas lekkernijen in stijl met onze jute zakjes

De Sinterklaasperiode is een tijd van cadeautjes en lekkernijen, en wat is er nou leuker dan deze feestelijke items te verpakken in een speciale Sinterklaas zakjes. Bij TEZET vind je een ruime keuze aan jute zakjes die perfect zijn voor het verpakken van Sinterklaasgeschenken voor personeel of relaties. Ben je nu op zoek naar een traditionele jute Sinterklaas zak voor het verpakken van snoepgoed en strooigoed? Met onze samengestelde jute zakken geef je cadeaus en lekkernijen een feestelijke uitstraling en maak je de Sinterklaasperiode extra speciaal!

 

Weet je nog niet welk Sinterklaascadeau je wilt uitkiezen? Bekijk dan onze Sinterklaas keuzehulp!