Sinterklaaspakketten of geschenken die door de brievenbus passen

Verras je personeel eens dit jaar met een leuk geschenk dat door de brievenbus past. We hebben diverse mogelijkheden. We bieden oplossingen die kant en klaar geschikt zijn en geschenken die door middel van een passend doosje ook door de brievenbus kunnen. Post van Sint wie wil deze leuke post nou niet ontvangen?

Alle Brievenbusgeschikt

Sinterklaascadeau door de brievenbus: het ultieme Sinterklaas pakket per post

Een klein jute zakje met lekkers, een luxe chocoladeletter of een mini Sintpakketje opsturen, zodat jouw medewerkers, relaties of klanten deze op een onverwacht moment op de deurmat vinden. Zeker weten dat je ze blij maakt met wat lekkers per post! Een extra momentje van waardering is natuurlijk nooit verkeerd, dus stuur jouw medewerkers, relaties of klanten een leuk bedankje per post om ze een fijne Sinterklaas te wensen. Voor het bedanken en verrassen van mensen ben je in de Sintshop van Tezet op de juiste plek. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan zakelijke Sinterklaascadeaus die door de brievenbus passen of stel jouw eigen Sinterklaas verrassingspakketje samen en laat een mooi bedrukt brievenbusdoosje vullen met allemaal verschillende lekkernijen.

Sinterklaaspakket voor brievenbus: klein, maar fijn!

Een zakelijk Sinterklaascadeau kan compact zijn, maar tegelijkertijd getuigen van een grote waardering. Eerlijk is eerlijk: het zijn vaak juist die kleine momentjes van waardering die het hem doen. Een klein postpakketje opsturen met Sinterklaas; wie verwacht dat nu? Chocolade door de brievenbus wordt bijna iedereen blij van. Misschien vind je het leuker om Sinterklaasgeschenken persoonlijke te overhandigen. Maar – zoals de Sint ongetwijfeld zal beamen – is dat de laatste jaren een behoorlijke uitdaging geworden. Daarom biedt TEZET de mogelijkheid om Sinterklaaspakketten te versturen die door een brievenbus passen. Wie zit er nou niet te wachten op een feestelijke verassing in de vorm van een Sinterklaaspakket in de brievenbus?

Zakelijke Sinterklaascadeaus en sinterklaasgeschenken

Bolletje kruidnoten, heerlijke speculaaspoppen, leuke spelletjes met chocolade, luxe Sint bonbons en natuurlijk chocoladeletters in allerlei verschillende soorten en maten. Zomaar een greep uit ons royale assortiment aan zakelijke Sinterklaascadeaus voor bedrijven. Natuurlijk leveren we ook aan scholen, sportverenigingen en andere organisatie. Voor al onze kleine Sinterklaaspakketten geldt: je kunt ze eenvoudig per post opsturen. We hebben tientallen verschillende brievenbus Sinterklaas cadeaus die je makkelijk opstuurt naar klanten en personeel. Een leuke verrassing tegen lage portokosten!

Sintpakket voor de thuiswerkers

Het is praktisch én leuk om mensen thuis te verrassen op een onverwacht moment. Sint en zijn Pieten zullen op 5 december dan ook op heel wat deuren moeten kloppen. Daarom maken we het ze graag makkelijk. En jou ook. In onze Sintshop vind je namelijk een mooie selectie aan Sinterklaasgeschenken die door de brievenbus passen. Een compacte postpakket met Sinterklaas verrassing! Zeker weten dat je jouw medewerkers daarmee blij maakt. Kunnen jouw medewerkers juist niet thuiswerken? Dan worden ze bij thuiskomst verrast met een leuk presentje.

Welke Sinterklaascadeaus passen door de brievenbus?

Om te beginnen past een chocoladeletter natuurlijk perfect door de brievenbus. En we hebben ze in werkelijk alle soorten. Liever geen letter? Wat dacht je van een lekkere chocoladereep of een mijter van chocolade in een mooie geschenkverpakking? Goed om te weten: wij verkopen alleen maar eerlijke chocolade. Dat wil zeggen dat alle letters, repen en andere chocoladetraktaties gemaakt zijn van fairtrade of RAINFOREST ALLIANCE-gecertificeerde chocolade van de beste merken. Heerlijk én eerlijk! Daarnaast vind je in onze Sintshop ook brievenbusgeschikte zakjes van bijvoorbeeld jute. Of wat dacht je van een heerlijk speculaastaartje van roomboter? Past ook door de brievenbus! Smullen!

Tips voor wat lekkers per post

Bij Tezet werken heel wat Sinterklaasliefhebbers. Ons uitgebreide aanbod wordt dan ook elk jaar weer groter. Keuzestress? Laat je dan inspireren door onze Top 10 Sinterklaaspakketten of neem contact op voor persoonlijk advies. Met onze Sinterklaaspakketten per post kun je iedereen een fijne Sinterklaas wensen!

Brievenbuspakket voor Sinterklaas vullen met lekkers

Een leuk alternatief voor een kant-en-klaar Sinterklaasgeschenk, is een mini Sintpakketje. Onze Sint brievenbusdoosjes zijn hiervoor perfect. In onze Sintshop vind je ruim 20 verschillende doosjes, die we alvast voor je hebben gevuld. Kies je favoriete lekkernijen (of die van de ontvanger natuurlijk) of stel je eigen brievenbuspakketje samen. Brievenbuspakket vol met lekkere chocola, kruidnoten of snoep- en strooigoed. Onze Pieten helpen je graag bij het maken van de perfecte Sinterklaasverrassing. Natuurlijk krijgt elk brievenbuspakket doosje een mooie Sinterklaasbedrukking, desgewenst met jouw eigen logo. Met onze Sinterklaaspakketten kun je voor iedereen wat lekkers door de brievenbus doen!

Uniek assortiment van zakelijke Sinterklaascadeaus

Groot of klein, elk cadeau is bijzonder wanneer je er net wat meer aandacht aan besteedt. Wist je dat Tezet is ontstaan op een klein zolderkamertje, waar we als eerste in Nederland Sinterklaaspakketten maakten? Inmiddels is ons assortiment enorm gegroeid, maar nog altijd zit er in elk zakelijk Sinterklaascadeau heel veel liefde en aandacht. Wat ons assortiment aan zakelijke Sinterklaascadeaus ook heel uniek maakt, is dat we alle pakketten maken in onze eigen Studio. Wil jij nou eens van deze unieke Sinterklaas pakketten per post versturen? Bekijk ons assortiment en koop veilig en gemakkelijk een Sinterklaaspakket van TEZET en verzend deze per post.

Brievenbusgeschikt Sinterklaascadeautje met logo

Dat we beschikken over een eigen team aan ontwerpers, heeft een groot voordeel: we kunnen jouw Sinterklaasgeschenk namelijk tot in de kleinste details personaliseren. Een chocoladeletter met daarop jouw logo? Een Sinterklaasgedicht toevoegen aan het pakketje? Een Sintlabel met een persoonlijke noot? Of een Sinterklaas brievenbuspakket in jouw huisstijl? Laat het ons weten en onze designers steken hun creatieve handen graag voor je uit hun mouwen.

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven van Tezet

Heb je de traditionele Sinterklaasviering moeten annuleren in verband met omstandigheden? Ontzettend jammer natuurlijk. Daarom hebben we dit jaar extra hard gewerkt om leuke Sinterklaasgeschenken te maken, waarmee je een ander een blijk van waardering kunt geven. Een glimlach toveren op het gezicht van iemand die het zo verdient, dát is waar we het voor doen. Dat kan een bedankje voor je medewerkers zijn, een traktatie voor je collega’s op het werk, je relaties en klanten een fijne Sinterklaas wensen. Cadeautjes voor de hele vereniging of op school kunnen natuurlijk ook. Voor elke doelgroep vind je in de Sintshop van Tezet een passend geschenk. Onze Sinterklaasgeschenken voor bedrijven en instellingen bezorgen we waar en wanneer jij dat wilt. Laat jij weten op welk adres het Sintcadeautje door de brievenbus mag? Onze Pieten regelen de rest!

Veelgestelde vragen over breivenbuspakketten

Kleine brievenbuspakketten

Onze brievenbuspakketten zijn klein genoeg om door de brievenbus te passen, maar zeker groot genoeg om te vullen met allemaal lekkernijen!

Kan mijn brievenbusgeschikte sinterklaascadeau met logo gemaakt worden?

Ja dat kan! Kies ervoor om je Sintpakket te personaliseren met je eigen logo of eigen tekst bijvoorbeeld. Zo verras je je personeel gegarandeerd.

Welke Sintpaketten vind ik bij Tezet?

Bij Tezet vind je diverse Sintpaketten of geschenken. Van grote Sintpakketten tot een banketstaaf of Sintchocolade. Ook zijn er diverse pakketten die door de brievenbus kunnen! Handig.