Sintpakketten verpakt in Sinterklaastasjes

Op zoek naar mooie Sinterklaaspakketten verpakt in luxe Sinterklaastasjes? Wij hebben de mooiste Sinterklaastasjes gevuld met heerlijke chocoladeletters, kruidnoten, banketstaven, marsepein of Sintschuimpjes, Kleurrijke tassen, maar ook mooie naturel tinten bruin en wit met teksten.

Alle Sinterklaastassen

Sinterklaaspakket verpakt in een Sinterklaastasjes

Exclusieve verpakkingen!

Op zoek naar mooie Sinterklaaspakketten verpakt in luxe Sinterklaastasjes? Wij hebben de mooiste Sinterklaastassen gevuld met heerlijke chocoladeletters, kruidnoten, banketstaven, marsepein of Sintschuimpjes. Met elk budget kan je bij ons terecht. Dit betekent dat je al met een kleiner budget een Sinterklaaspakket in de vorm van een tas kunt bestellen! Deze Sinterklaastas is een echte verrassing voor je personeel of relaties.

Speciale wensen?

Bekijk gauw welke Sinterklaastasjes je cadeau wilt doen.
Wil je een Sinterklaaspakket in de vorm van een Sinterklaastasje op maat bestellen? Of heb je een last-minute bestelling? Dat kan! Alles is namelijk mogelijk bij TEZET. Uniek is je logo en/of tekst aan je Sinterklaastas. Wij produceren deze in onze eigen drukkerij en plaatsen je logo en/of tekst op een van onze mooie labels. Een luxe geschenk om te geven en heerlijk om te krijgen!

 

Weet je nog niet welk Sinterklaascadeau je wilt uitkiezen? Bekijk dan onze Sinterklaas keuzehulp