Sintpakketten verpakt in katoenen Sintzakken

Speciaal ontworpen door de TEZET designers: luxe katoenen Sinterklaaszakken in mooie trendy kleuren, assorti kleur geleverd met sluitkoord. De katoenen zakken met print zijn gevuld met heerlijke producten. Wil je je  logo er aan toevoegen? Dat kan op een van onze mooie Sinterklaas-logolabels.

Alle Luxe Katoenen zakken

Sinterklaaspakketten verpakt in luxe katoenen Sintzakken

Kado topper!

Mooie Sinterklaaspakketten verpakt in luxe katoenen Sinterklaaszakken, speciaal ontworpen door de TEZET designers, in mooie trendy kleuren, assorti kleur geleverd, met sluitkoord. De katoenen zakken met print zijn gevuld met heerlijke RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED chocoladeletters, knapperige Bolletje kruidnoten, marsepeinen aardappeltjes, of andere lekkere Sinterklaaslekkernijen. Spaar ze allemaal!

Extra attentiewaarde!

Bestel nu een van de unieke Sinterklaaszakken als Sintgeschenk! Al vanaf een kleiner budget heb je een echte unieke katoenen Sinterklaaszak met mooie print. Je kunt deze ook voorzien van je Sinterklaaslabel met uw logo. Je stuurt de persoonlijke boodschap en/of het logo door, wij zorgen dat deze bij de Sinterklaaszakken komen. Je bestelt het eenvoudig op www.sintshop.nl. Vragen? Bel ons op 0316-282831.