Kies uit één van onze unieke Kerstverpakkingen!

Wij ontwikkelen al vanaf het begin (1999) onze eigen lijn met verpakkingen. De Katoenen zakken, Kersttassen, Kerstdozen en brievenbus doosjes en andere unieke verpakkingen ontwikkelen wij zelf met onze eigen studio. Dat maken onze Kerstpakketten en -geschenken uniek.

Kerstverpakkingen: uniek en ontworpen in onze eigen designstudio

Ons assortiment aan unieke Kerstverpakkingen blijft maar groeien. Dat is ook niet zo gek, want onze ontwerpers zijn elke dag in de weer om nieuwe bijzondere Kerstverpakkingen te bedenken en te maken. En onze inspiratie is nog lang niet op! Fijn voor jou! Want ook al verwachten jouw medewerkers misschien wel een Kerstpakket, met een geschenk uit de Kerstshop van Tezet geef je ze toch nog iets echt unieks. Ga je voor een mooie grote Kerstdoos gevuld met lekkers of één van onze andere bijzondere Kerstverpakkingen? Voorzien van jouw logo of individuele boodschap is die persoonlijke touch ook zo voor je geregeld.

Kerstverpakking en Kerstpakketdoos

Een verpakking is maar een verpakking? Daar denken wij bij Tezet heel, heel anders over. Hoe heerlijk we het voorproeven van Kerstkransjes, fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely en andere lekkernijen ook vinden, van het ontwerpen van de verpakking worden we helemáál blij! Op dit vlak kent onze creativiteit geen grenzen. Een leukere baan bestaat niet! Zelfs van een Kerstpakketdoos maken we in onze ontwerpstudio iets heel bijzonders. Kersttassen, katoenen Kerstzakken, Kerstkistjes, mini pallets, gondeldoosjes en andere Kerstverpakkingen transformeren we in een unieke cadeaupakketten. Zo mooi dat je ze bijna zelf zou willen houden.

Uniek assortiment van Kerstverpakkingen

Tassen, blikken, weckpotten, kisten en natuurlijk de bekende Kerstpakketdozen, zomaar een greep uit ons aanbod. Want mooie verpakkingen maken, dat kunnen onze ontwerpers wel! Ons assortiment bestaat dan ook niet alleen uit Kerstdozen, maar ook uit heel veel andere bijzondere Kerstverpakkingen die net een tikkie anders zijn.

Op zoek naar een bijzondere geschenkdoos voor Kerst?

‘Wat kunnen we nog meer als geschenkdoos voor Kerst gebruiken?’ Die vraag stellen we ons bij Tezet voortdurend. Kerstsokken, Kerstboompjes of Vilten Kerstpotjes als verpakking? Goed idee! Mooie Kerst weckpotten vullen met lekkers? Waarom ook niet! Kerstkistjes zijn natuurlijk het perfecte alternatief voor een standaard doos. Iemand die altijd onderweg is verrassen met een passend Kerstpakket? Wat dacht je van een verpakking in de vorm van een Kerstkoffer? Wie verwacht dat nu?!

Luxe Kerstverpakkingen

Een momentje van pure verwennerij; daar zorgen onze luxe Kerstverpakkingen wel voor. En wat ademt nu meer luxe dan een mooie wijnkoeler gevuld met een fles bubbels? Of ga voor een heerlijk verwenpakket, gevuld met overheerlijke verzorgingsproducten van Rituals. De perfecte start van een ontspannen Kerstvakantie, als je het ons vraagt. Of maak een origineel Kerstpakket met één van onze luxe eindejaarsgeschenken, waar wel heel bijzondere cadeaus tussen zitten!

Kerst verpakkingsmateriaal: laat je inspireren

Iemand echt blij maken? Dat doe je natuurlijk door iets te geven, wat aansluit bij zijn of haar interesses. Bij Tezet kun je daarom handig filteren op Kerstpakketten per thema. Zo vind je simpel en snel de Kerstverpakking met inhoud die een perfecte match is. Of laat inspireren door onze top 10 Kerstpakketten.  

Zelf een Kerstpakket samenstellen met een gepersonaliseerde Kerstverpakking

Een perfecte Kerstverpakking gevonden in onze Kerstshop, maar mist de favoriete lekkernij van jouw medewerker? Of vind je de inhoud perfect, maar heb je net een ander idee over de verpakking? Of heeft jouw medewerker of relatie een bijzondere hobby? Informeer naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de aantallen en je budget denken we graag met je mee.

Van klein tot groot: Kerstverpakkingen voor elke inhoud

Eén groot Kerstpakket voor het hele team? Hebben we! Of wil je juist een klein Kerstpakketje versturen naar je personeel of relaties? Nu we allemaal thuiswerken, is dat wel zo makkelijk. Speciaal daarvoor hebben we ons aanbod aan brievenbus geschikte Kerstverpakkingen uitgebreid. Klein genoeg om door de brievenbus te passen, maar zo slim ontworpen dat er verrassend veel inpast. En laten we eerlijk zijn: een klein gebaar doet al vaak heel veel. Met een persoonlijk kaartje, die we er met alle liefde voor je in doen, laat je zien dat je er aandacht aan hebt besteed.

Kerstverpakkingen van bedrijven van Tezet

Mensen verrassen doen we bij Tezet al sinds 1999. Of dat nu jouw medewerkers, je collega’s, je relaties, je klanten of je leerlingen zijn, dat maakt voor ons niet uit. In elke Kerstverpakking zit evenveel liefde. En met zo’n groot aanbod aan verschillende unieke Kerstverpakkingsdozen en andere verpakkingen zit er vast en zeker iets passends tussen. Tezet is niet zomaar een groothandel in Kerstverpakkingen. We doen namelijk alles in eigen huis. Dat betekent dat je onze Kerstpakketten nergens anders vindt. Dat doen we goed én bovendien snel! Kerstpakketten online bestellen regel je eenvoudig in onze Kerstshop. Kies het pakket dat je wilt geven, laat ons weten waar we het mogen bezorgen en wij regelen de rest.