Houten decoratie

Leuke houten Kerst producten, zoals een arreslee of label, gevuld met Kerst artikelen. Heel leuk om te geven, maar zeker ook leuk om te krijgen. Je kunt eenvoudig ook nog je Kerstwens en/of logo toevoegen, om het nog persoonlijker te maken. Moeilijk? Nee hoor heel eenvoudig, we regelen het graag voor je.

Alle Houten decoratie

Originele / Leuke Verpakking Kerstpakket

Iets anders?

Wil je een originele / leuke Verpakking voor je Kerstpakket, dat ben je bij ons aan het goede adres. Hierboven hebben wij diverse non-food artikelen waarin de Kerstproducten worden verpakt. Heb je andere ideeën om bij je Kerstpakket te laten verpakken, dan horen wij dat graag. Samen met jou gaan we kijken wat welke mogelijkheden zijn voor een originele / leuke verpakking voor je Kerstpakket. 

Sfeervol verpakt & rijkelijk gevuld

De originele kerstgeschenken stellen we samen op thema’s. Zo kan je kiezen op thema’s per kleur, een relax of juist een travel pakket gaan. Je ziet de categorieën in de linker balk.

En als je je pakket nog nét iets origineler en persoonlijker wilt maken, laat ons dan een brief met je boodschap aan het Kerstpakket toevoegen. Wij beschikken over een eigen grafische studio, zodat we je bericht op een perfecte manier kunnen vormgeven. Meer weten bel op nummer 0316-282831 of stuur een mail naar info@tezet.nl.