Wijnkoelertjes

Wat is dat leuk, op je buro, op de Kersttafel of om uit te delen aan je relaties: een kleine wijnkoeler met een lekker flesje wijn of bubbels. Mooi verpakt in folie, een kleurrijke strik en Kerstlabel. Je eigen logo en/of Kerstwens toevoegen? We regelen het graag voor je!

Alle Wijnkoelertjes

Kerstpakketten verpakt in wijnkoelertjes

Top kado!

Voor een bescheiden prijs leveren wij u een kado met een zeer feestelijke uitstraling, onze wijnkoelertjes! Alle onze Kerstpakketten in wijnkoelertjes worden sfeervol verpakt met papierwol, ingepakt in een transparante foliezak met feestelijke strik en Kerstlabel. De wijnkoelertjes zullen gegarandeerd goed bij uw doelgroep in de smaak vallen. Een top kado voor de feestdagen!

Huis aan huis verzending

De wijnkoelertjes kunnen wij voor je huis aan huis verzenden in binnen- en buitenland. Onze bijpassende Kerstdoos zorgt voor een feestelijke presentatie van het pakket bij je personeel en relaties. Je levert ons je adressen aan, wij zorgen verder voor de complete afhandeling van de zending. Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0316-282831 om je Kerstpakketten in wijnkoelertjes te verzenden.