Kleine Kerstcadeautjes en Kerstattenties tot € 5,00

Klein budget, maar grote waardering! Ben je op zoek naar een origineel en voordelig Kerstpresentje of kleinigheidje? Bij TEZET bestel je snel en eenvoudig de leukste Kerstpresentjes en Kerstcadeautjes voor een lage prijs. TEZET maakt alle kerstcadeautjes en kleinigheidjes zelf en is daarmee een unieke leverancier van  Kerstpresentjes in Nederland.

Alle Budget tot € 5,00

Kleine Kerstcadeautjes onder 5 euro

Voor unieke goedkope Kerstpresentjes, kleine Kerstcadeautjes voor klanten en kleine Kerstcadeaus voor personeel ben je bij TEZET aan het goede adres! We hebben onze eigen speciale Kerstattenties gemaakt. Deze mini Kerstcadeautjes vullen we met allerlei lekkernijen, zoals Kerststol, Kerstchocolade, Kerstpralines, of lekkere Kerstkoekjes. Bestel nu jouw originele en goedkope  Kerstpresentjes en Kerstattenties en verras je collega's en relaties met een klein Kerstgeschenk dit jaar!

Leuke kleine cadeautjes voor Kerst

Op zoek naar originele kleine kadootjes voor Kerst voor je personeel? Je kunt bij TEZET ook jouw eigen goedkope Kerstpresentje samenstellen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. En mocht je nou iets te laat zijn met het bestellen van kleine presentjes voor Kerst, ook dan verzorgen wij jouw Last-minute  Kerstpresentje vóór de feestdagen. Wij leveren de goedkope  Kerstpresentjes snel en in een neutrale verpakking. Zo blijven de  Kerstpresentjes een verrassing voor je personeel. Natuurlijk kan je bij TEZET ook terecht voor een kleine Kerstattentie goedkoop voor klanten. In ons assortiment vind je diverse Kerstgifts voor relaties, met een kleinigheidje voor kerst ga jij ze zeker gaat verrassen. 

Kleine Kerstattenties & -cadeautjes

Een klein presentje voor Kerst is een leuk cadeau voor klanten maar ook voor medewerkers. Wij hebben een groot assortiment met kleine kerstpresentjes waarmee je klanten of medewerkers blij kunt maken tijdens de feestdagen. Hoeveel jij wilt uitgeven aan kleine Kerstkadootjes kun je helemaal zelf bepalen. Binnen ons assortiment van kleine Kerstcadeautjes tot €5,00 hebben wij verschillende leuke kleine kerstcadeautjes. Zo kun je een kleine Kerstattentie in de vorm van een vensterzakje geven, een Kerstsok of een Kerst glaasje.

Goedkope Kerstcadeautjes

De goedkope Kerstcadeautjes zijn zo gemakkelijk uit te zoeken en kun jij de klant of je personeel verrassen met een leuk klein Kerstcadeautje. Wil je dat de Kerstattenties door de brievenbus passen? Bekijk dan eens onze brievenbus pakketjes pagina! Hier vind je een Kerstattentie klein die brievenbus-proof is. Verras jij jouw collega's, personeel en relaties dit jaar met mini kadootjes tijdens Kerst?

Kleine goedkope kerstcadeautjes

Wil je toch een klein Kerst cadeautje geven maar met een ander budget? Via onze filters kun je gemakkelijk filteren op een Kerstcadeau van bijvoorbeeld van €5,00 tot €8,50 of goedkope kerstcadeautjes van €8,50 tot €15,00. Er komen allemaal kleine Kerst gifts tevoorschijn, zodat je zelf kunt bepalen voor welk bedrag jij een klein kerstcadeautje wilt kopen. In ons assortiment vind je een mini kadootje voor kerst al binnen dit budget! Dus voor goedkope Kerstcadeautjes bij de bij TEZET aan het juiste adres!

Kleine Kerstgeschenkjes voor klanten

Op zoek naar kleine Kerstcadeautjes voor klanten? Bij Tezet vind je verschillende voordelige Kerstcadeautjes die geschikt zijn om aan je klanten of relaties te geven. Met kleine Kerstgeschenkjes voor klanten, kan je waardering uiten naar jouw zakelijke relaties. Een kerst kleinigheidje is dus de ideale manier om een blijvende indruk achter te laten bij jouw klanten. Luid jouw samenwerking voor het nieuwe jaar alvast goed in door het geven van een klein Kerstcadeautje aan je klanten.

Originele kleine kerstcadeautjes

Ben jij op zoek naar unieke Kerstcadeaus maar met een niet zo’n groot budget? Bij TEZET vind je leuke kleine Kerstcadeautjes waar iedereen blij van wordt. Het gaat niet altijd om groots uitpakken maar om een blijk van waardering. Met originele kleine cadeautjes bedank jij jouw medewerkers of klanten. Een echte win-win situatie deze kleine goedkope cadeautjes.