Kerstpakket verpakt in katoenen Kerstzakken

Speciaal ontworpen door de TEZET designers: luxe katoenen Kerstzakken in mooie trendy kleuren, assorti geleverd met sluitkoord. De katoenen zakken met print zijn gevuld met heerlijke producten. Wil je er je logo aan toevoegen? Dat kan op een van onze mooie Kerst-logolabels.

Alle Katoenen Kerstzakken

Kerstpakketten verpakt in luxe katoenen Kerstzakken

EXCLUSIEF ONTWORPEN DOOR TEZET: Mooie Kerstpakketten verpakt in luxe katoenen Kerst zakken.  De katoenen Kerstzakken, speciaal ontworpen door de TEZET designers, in mooie trendy kleure. De katoenen zakken met mooie print zijn gevuld met heerlijke chocolade, knapperige Kerstboomkoek of andere lekkere Kerst lekkernijen. Na het Kerstfeest houdt je personeel er een trendy en blijvend Kerst zakje aan over.
 
Bestel nu een van de unieke Kerstzakken als Kerstgeschenk! Al vanaf een kleiner budget heb je een echte unieke katoenen Kerstzak met mooie print. Je kunt deze ook voorzien van je Kerstlabel met je logo. Je stuurt de persoonlijke boodschap en/of logo door, wij zorgen dat deze bij de Kerstzakken komen. Je bestelt het eenvoudig op www.kerstgeschenkshop.nl Vragen? Bel ons op 0316-282831.