Kerstmokken

Handig en lekker: een vrolijke mok gevuld met o.a. lekkere chocolade, zachte nougat en fudge. Na het eten van dit lekkers kan je vaker genieten van deze Kerst attentie: een mooie mok om koffie, thee of chocolade melk uit te drinken. Mooi verpakt in folie, strik en Kerstlabel een mooi geschenk!

Alle Kerstmokken

Kerstpakketten verpakt in Kerstmokken

Een lekker warm drankje

Kerstmokken in diverse kleuren, designs en maten. Of je nu kiest voor het  Hollandse design of een echte Kerstprint, feestelijk zijn de Kerstmokken zeker. Iedere kerstmok is gevuld met lekkere artikelen die tijdens of na het drankje genuttigd kunnen worden. Alle Kerstmokken worden feestelijk verpakt in een transparante folie, voorzien van een kleurige strik met Kerstlabel. Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen, kies dan voor een van de logolabels.

Goed verpakt en op tijd geleverd!

Je bepaalt de dag wanneer wij de Kerstmokken bij je afleveren. Op de dag van aflevering ontvang je een mail waarin aangegeven is het tijdstip waarop je de zending kunt verwachten. Of je nu de vorige dag of een maand eerder heeft besteld, we houden je op de hoogte van het aflever moment. Mocht het leveringstijdstip je niet uitkomen, dan kan je contact opnemen met onze transporteur voor het maken van een nadere afspraak.