Een Sinterklaaspakket op budget kiezen.

Vaak wordt een keuze van een Sinterklaaspakket gemaakt op basis van een budget. Dat  begrijpen we heel goed. We maken het je daarom gemakkelijk. Voor elk budget bieden we een grote keuze aan.

Alle Budget

Goedkope Sinterklaascadeautjes en voordelige Sinterklaaspakketten shop je snel en online in onze Sintshop. Met ruim 300 geschenken iets voor elk budget!

Voordelige Sinterklaaspakketten: wie verras jij op 5 december?

Wat zit er op 5 december in de zak van Sinterklaas? Heel veel leuks en lekkers, zeker als Sint shopt in de Sintshop van Tezet. Hier vind ruim 300(!) verschillende voordelige Sinterklaaspakketten en leuke goedkope Sinterklaascadeautjes om jouw medewerkers, relaties of klanten te laten zien dat je ze waardeert. En dat voor een klein prijsje. Op zoek naar een origineel Sinterklaasgeschenk van niet meer dan 2, 5 of 10 euro. Hebben we!

Goedkoop Sinterklaasgeschenk voor medewerkers, relaties en klanten

Je medewerkers, relaties en klanten laten weten dat je ze waardeert, is dit jaar belangrijker dan ooit. Reden genoeg om met Sinterklaas wat extra aandacht aan elkaar te besteden, nietwaar? In de Sintshop van Tezet vind je bijna 400 leuke Sinterklaascadeautjes en voordelige Sinterklaaspakketten. Volop mogelijkheden om een groot gebaar voor een klein prijsje te maken. Denk aan strooigoed voor de zoetekauw, een rijkelijk gevulde letter voor de chocoladeliefhebber of een goedkoop Sinterklaaspakket, gevuld met cadeautjes en lekkers. Waar verras jij je medewerkers, relaties en klanten dit jaar mee?

Handig: filter op voordelige Sinterklaaspakketten per bedrag

Een leuke, originele attentie hoeft niet veel te kosten. Op zoek naar kleine goedkope Sinterklaascadeaus? Om het zoeken binnen jouw budget makkelijker te maken, vind je bovenaan deze pagina een handige filterfunctie, waarbij je kunt selecteren op het bedrag dat je wilt uitgeven. En dat hoeft helemaal niet veel te zijn. Zo hebben we een ruime selectie aan Sinterklaascadeaus tot 2 en 5 euro. Ideaal voor wie een klein budget heeft, maar wel een grote waardering voor een ander.

Voordelig Sinterklaasgeschenk kopen? Kies je budget

Met onze budgettoppers kun je voor heel weinig iemand heel blij maken. Onder onze goedkoopste sinterklaascadeaus zitten een aantal bestsellers, waarmee we al veel mensen hebben kunnen verrassen. Net iets meer uitgeven? Je kunt ook zoeken op Sinterklaas pakketten vanaf 10 euro.

 

Sinterklaasgeschenken tot € 3,50
Een jute zakje met Bolletje kruidnoten, een Sinterklaas bonbon of ander lekkers, een klein Sintpakketje in de vorm van een bedrukt gondeldoosje, tasjes of een lekkere chocoladereep. Kleine goedkope Sinterklaascadeaus voor weinig zijn er genoeg!


Sintgeschenken van € 3,50 - € 5,00
Voor nog geen 4 euro vind je een aantal bestsellers uit ons assortiment. Wat dacht je van een Sint zakje met marsepein, Sinterklaas pralines in een mooi geschenkdoosje of speculaaspoppen van roomboter en amandelen? Om van te watertanden!


Sinterklaaspakketten van € 5,00 - € 6,00
Voor slechts een eurootje meer, vind je in deze categorie heel veel unieke Sinterklaascadeaus. Een rvs-ijsemmertje of weckpot met kruidnoten en strooigoed bijvoorbeeld of een origineel bedrukt Sint brievenbusdoosjes. Glimlach gegarandeerd!


Sintpakketten van € 6,00 - € 8,00
Mini pallets, houten schatkistjes, wijnkoelers, kokerblikken en handgreepdoosjes gevuld met allerlei Sinterklaaslekkernijen vind je in onze Sintshop voor niet meer dan 7 euro! Het bewijs dat een unieke verrassing niet veel hoeft te kosten.


Sintpakketten van € 8,00 - € 12,50
Op zoek naar een Sinterklaascadeautje dat ook na 5 december van pas komt? Wat dacht je van een mooie Sinterklaasmok of weckpot. 


Sinterklaasgeschenken vanaf € 12,50
Goed gevulde tassen met lekkernijen, weckpotten vol strooigoed, jute zakken met speculaasbrokken en kruidnoten, luxe doosjes met rijkelijk versierde chocoladeletters, houten kistje en royaal gevulde surpriseboxen. Jouw medewerkers, relaties en klanten verrassen met een écht luxe Sinterklaaspakket?

 

Of ben je op zoek naar een groot surprisepakket voor de hele afdeling? Neem dan zeker een kijkje bij onze luxe Sinterklaaspakketten vanaf 12,50 euro.

Uniek assortiment van voordelige Sinterklaascadeaus

Is het al 5 december? Hoewel onze schoenen geen kindermaatje meer hebben, kunnen we bij Tezet niet wachten! Gelukkig hebben we de allerleukste baan. We mogen de lekkerste pepernoten, kruidnoten en strooigoed, speculaaspoppen en banket en chocoladeletters van de beste merken voorproeven. Onze favorieten verzamelen we voor je met als resultaat een uniek assortiment van honderden leuke goedkope Sinterklaascadeautjes en voordelige Sinterklaaspakketten. En tot slot laten we onze creativiteit de vrije loop en ontwerpen we unieke verpakkingen. Zo weet je zeker dat je een Sinterklaaspakket geeft die tot in de kleinste details met zorg is samengesteld.

 

Tip: Laat je inspireren door onze Top 10 Sinterklaaspakketten.

Sintpakket: een onverwachte verrassing

Als surprise company, mag het duidelijk zijn dat we houden van mensen verrassen. En hoewel we inmiddels ook unieke Kerstpakketten, Paaspakketten en Zomerpakketten maken, heeft het samenstellen van een Sinterklaaspakket iets bijzonders. Het is namelijk waar we in 1999 mee zijn gestart. Sinterklaaspakketten bestonden op dat moment nog niet in Nederland. We waren dus de eerste en daar zijn we eigenlijk best trots op. En waarom ook niet. De leukste verrassingen zijn onverwacht en je personeel, relaties en klanten met Sinterklaas onverwacht verrassen, is extra leuk. Het startte allemaal met een klein jute zakje met een label en een persoonlijke boodschap. Inmiddels telt onze Sintshop bijna 400 verschillende Sinterklaaspakketten, waaronder nog steeds het klassieke juten zakje.

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven van Tezet

Waardering voor je personeel, relaties of klanten regel je bij Tezet in een handomdraai. En dat wordt dit jaar ongetwijfeld meer dan ooit gewaardeerd. Een grote Sinterklaasviering met het hele bedrijf zit er dit jaar waarschijnlijk niet in. Heel jammer natuurlijk. Trakteer ze in plaats daarvan op een mooi Sinterklaaspakket. Want dat verdienen ze! Het bezorgen maken we ook graag makkelijk voor je. Bij jou op kantoor of bij je personeel aan huis. Wil je thuiswerkers (daarvan zijn er nu natuurlijk een hoop) thuis verrassen met een leuk Sinterklaaspakket? We hebben ook Sint postpakketten die makkelijk door de brievenbus passen. Wel zo handig! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Met de Sinterklaascadeaus voor bedrijven verras je je werknemers, uitzendkrachten of vrijwilligers bij je bedrijf (klein, MKB of groot), school, sportvereniging, horecagelegenheid of personeelsvereniging op een wel heel bijzondere manier!

Sinterklaaspakket met logo of gedicht

Natuurlijk bestaat ons Sinterklaas assortiment uit de nodige chocoladeletters, pepernoten, speculaaspoppen, strooigoed en andere bekende Sinterklaaslekkernijen. Wat de producten in onze Sintshop daarnaast extra bijzonder maakt? De aandacht en liefde die we stoppen in de verpakkingen, die we in onze eigen ontwerpstudio tot in de kleinste details voor je kunnen personaliseren. Een Sinterklaaspakket met logo? Een Sinterklaasgedicht toevoegen voor een persoonlijke noot? Of een verpakking met jouw eigen ontwerp? Laat je creativiteit de vrije loop of laat dit over aan onze designers.