Banketletters & Banketstaven

Absoluut een traditioneel en hoog gewaardeerd Sinterklaaskado: De amandelletter, banketletter en amandelstaaf! Niet verwonderlijk dat je ook dit jaar weer jouw amandelletters, amandelstaven en banketletters kunt bestellen bij TEZET. Proef je ze al? Ook leuk voor de afdeling!

Alle Banketletters en -staven

Banketstaaf of banketletter bestellen voor Sinterklaas?

Bestel deze bij TEZET!

Absoluut een traditioneel en hoog gewaardeerd Sinterklaascadeau: De banketletter en banketstaaf! Niet verwonderlijk dat je ook dit jaar weer jouw banketletters en staven van banket voor Sinterklaas kunt bestellen in de shop van TEZET. Proef je die lekkere amandelletters en amandelstaven ook al?

 

Elke letter van banket is bereid met de heerlijkste ingrediënten en vers gebakken. Je hebt de keuze uit standaard banketletters of banketstaven met een persoonlijke touch. Met zorg ingepakt en met zorg laten versturen en bezorgen. Verras jouw personeel of relaties met het Sinterklaasfeest en trakteer met de goedkope en verse boterletters en luxe boterstaven van leverancier TEZET! 

Banketletter en Boterletter bestellen?

De banketletter, ook wel de boterletter genoemd, die je bij groothandel TEZET online kunt kopen, is klaargemaakt op basis van een overheerlijk recept. De beste ingrediënten als roomboter en amandelspijs creëren een ware smaaksensatie. Het bladerdeeg is op ambachtelijke wijze uit roomboter gevormd en de amandelspijs geeft vervolgens die heerlijke, herkenbare smaak. In feite biedt TEZET je luxe banketletters. Deze zijn uitsluitend gemaakt van echte amandelspijs en uitsluitend van roomboter bladerdeeg. Een banketletter bestellen voor je personeel en relaties? Bekijk ons assortiment met heerlijke banketstaven en banketletters online!

Amandelstaaf en Amandelletter kopen?

Als je op zoek bent naar de lekkerste Amandelletters voor Sinterklaas, dan ben je bij TEZET op het juiste adres. Het bladerdeeg van onze Amandelletters is knapperig en luchting, terwijl de vulling van amandelspijs en rozijnen zacht en zoet is. Als je van Amandelletters houdt, dan moet je onze Amandelletters proberen! Hoe blij zullen je werknemers en relaties zijn als ze de Amandelletters of Amandelstaven als cadeau in hun schoentjes vinden namens 'Sinterklaas'. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk online een Amandelstaaf of Amandelletter!

 

Verkrijgbaar als standaard banket producten

Je kan in ons online assortiment kiezen uit een aantal standaard banket producten. De eerste is de goedkopere banketletter van 400 gram. Deze lekkere roomboterletter heeft een gewicht van 400 gram en is te koop met een minimale afname van 144 stuks. Een lekker hartige roomboterletter en een echte aanrader! Daarnaast kan je ook de voordelige amandelstaaf bij ons bestellen: deze roomboter amandelstaaf heeft een gewicht van 250 gram. Tevens bieden wij een heerlijke amandelletter aan in de vorm van de letter S van Sinterklaas. Deze weegt 500 gram en vraagt een minimale afname van 72 stuks.

En afgestemd op jouw banket wensen

Uiteraard willen we er alles aan doen om jouw banketletter geschenk zo uniek mogelijk te maken. Heb je specifieke wensen voor je banketletter / boterstaaf of de bezorging ervan? Bijvoorbeeld de vorm van de letter, als geschenk met logo of een verpakking als jute zak? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of via 0316-282831. Wij zullen ons uiterste best doen om je van de beste banketletters te voorzien.

Banketletter met logo bestellen

We begrijpen dat je ongetwijfeld ook indruk wilt maken bij jouw medewerkers en/of andere bedrijven. Daarom kan je bij ons ook een Sinterklaas banketletter of banketstaaf met logo kopen. Jouw bedrijfslogo op de verpakking of als kaartje bijgevoegd aan de amandelletter of amandelstaaf. Een persoonlijke boodschap toevoegen kan natuurlijk ook en maakt jouw boterletter geschenk nét wat origineler.

Kleine afname of grote afname van banketstaven of banketletters

De minimale afname van Sinterklaas banketletters bij leverancier TEZET betreft 50 stuks. Dit is een relatief kleine afname, maar mocht je geïnteresseerd zijn in écht kleine aantallen? Neem dan gerust contact met ons op als je een banketstaaf wilt kopen. In principe is er geen maximum van afname. Of je nu grote aantallen banketletters als 100, 250, 500, 1.000 of 5.000 stuks wilt bestellen, alles is mogelijk. 

Banket voor Sinterklaas afhalen of laten bezorgen?

Je kunt ervoor kiezen om de banketletters en banketstaven bij ons op te halen op het kantoor in Duiven. Ook kan je ervoor kiezen om uw Sinterklaas cadeau door ons te laten versturen en per post te laten bezorgen. Wij bezorgen door heel Nederland; van Brabant tot Groningen en van Zeeland tot Gelderland. De verpakking van jouw amandelletter en boterstaaf betreft uiteraard een neutrale doos, zodat het een verrassing blijft totdat u begint met trakteren!

Banketletters met spoed bestellen

Als groothandel weten we dat last minute bestellingen vaak voorkomen. En dat is geen probleem! Boterletters en of een banketstaaf bestellen en bezorgen met spoed? Daar werken we graag aan mee! Bovendien zijn de letters van banket goedkoop en bieden we staffelprijzen, maar staan we ook in voor 100% kwaliteit en een overheerlijke smaak van iedere letter en staaf.

 

Een heerlijke saucijs letter kopen, zodat je jouw relaties en personeel kunt verrassen met Sinterklaas? Bekijk ons assortiment en bestel dus gauw een lekkere Sinterklaas banketletter of banketstaaf online via onze webshop! En kies ervoor om de lekkerste amandelletter te bestellen.

Het verschil tussen een amandelstaaf en banketstaaf

Een amandelstaaf is een traditionele Nederlandse lekkernij. Deze is gemaakt van bladerdeeg gevuld met spijs en amandelschaafsel er bovenop. Een banketstaaf lijkt op een amandelstaaf, maar is gevuld met amandelspijs en rozijnen. Een amandelstaaf heeft meestal geen amandelschaafsel er bovenop. Kortom, het belangrijkste verschil tussen een amandelstaaf en banketstaaf is de vulling en het gebruik van amandelschaafsel. Voor een echte amandelliefhebber is het zeker de moeite waard om een amandelstaaf te kopen. Als je een heerlijk en feestelijk gebak wilt hebben, dan is het zeker de moeite waard om een banketstaaf te kopen. Bekijk ons assortiment en bestel gauw een hartige amandelstaaf of banketstaaf!