Sinterklaasgeschenk voor de hele afdeling

Een uniek geschenk waar de hele afdeling van kan genieten: (chocolade) kruidnoten, schuimpjes of een pakket met allerlei sintsnoeperijen. Verpakt in een leuke jute zak of een mooie Sintdoos is het een nog grotere verrassing om te ontvangen. In deze verpakking blijft de herinnering aan de gever ook aanwezig.

Alle Voor de hele afdeling

Sinterklaaspakketten voor de hele afdeling

Ben je op zoek naar een Sinterklaaspakket of Sinterklaasgeschenk voor de hele afdeling? Dan ben je bij de TEZET aan het goede adres! Bij ons vind je namelijk heerlijk en knapperig strooigoed, kruidnoten, chocoladeletters, Sinterklaasschuim, speculaas en banketletters. Door de hoeveelheid verschillende producten haal je voor iedereen van de afdeling wel iets in huis.

 

Bestel dus nu je Sinterklaaspakketten voor de hele afdeling bij TEZET!
Royaal gevulde Sinterklaaspakketten in een Sinterklaasdoos of unieke jute zak. Voor elk budget een uniek Sinterklaasgeschenk. Je kunt tevens je Sinterklaaspakket zelf samenstellen. Vraag via onze contactpagina naar de voorwaarden. Tevens leveren wij onze producten met een versheidsgarantie en zorg. Al ben je ook welkom om je Sinterklaaspakketten af te halen bij ons in Duiven.