Oranje pakketten

Met een leuk Oranje pakket kan jij je collega’s of relaties echt goed verrassen! Door een  Oranje pakket te schenken maak je er echt een onvergetelijke olympische apelen van. Team-NL is weer goed voorbereid voor de olympische spelen in Parijs. Moedig ze aan met een leuk Oranje pakket. De spelen starten op 26 juli tot zonda 11 augustus.

Alle Oranje Zomer

EK voetbal pakket

Onze EK voetbal pakketten zijn gevuld met vele leuke en lekkere producten. Zo zitten er blikjes bier in, een oranje handenklapper, opblaasbare oranje juichsticks, borrelnootjes en meer. We gaan er weer voor zitten en met een leuk Zomer EK pakket wordt het samen met je collega’s extra leuk!

EK brievenbus pakket

Geef een EK verrassing door de brievenbus met onze EK brievenbus pakketten. Jouw relaties of klanten zullen heel verrast zijn als ze dit EK geschenk op de deurmat vinden. Er zitten onder andere cocktailijsjes in van 24ICE, Doritos Bits, mini stroopwafels en natuurlijk verschillende oranje attributen waarmee jij ons oranje voetbal team kan aanmoedigen! 

EK oranje geschenk

Het EK is het perfecte moment om je team een EK oranje pakket cadeau te geven. Dit is een uniek en verrassend geef moment. De Zomer komt er bijna aan en op deze manier kan je een Zomergeschenk combineren met het EK. Onze EK pakketten zijn gevuld met vele lekkere en leuke artikelen. 

Oranje pakket EK

Het geven van een Oranje EK bier pakket is leuk en origineel! Speel in op de oranjekoorts en geef je collega’s een leuk oranje pakket cadeau! We hebben keuze uit cadeaus die door de brievenbus passen, koeltassen, rugtassen, een ijsemmertje en meer. Geef een uniek EK geschenk en verras echt! 

EK pakket personeel

De oranje koorts begint weer te komen, dit is een leuk moment om jouw collega’s te verrassen met EK geschenken. Laat samen met je collega’s zien dat jullie voor oranje zijn en geef een oranje EK pakket cadeau. We hebben vele lekkere en unieke oranje pakketten samengesteld die leuk zijn om tijdens of na de wedstrijd te gebruiken of om op te eten.