Rituals pakketten voor mannen

Ook voor mannen hebben we prachtige Rituals pakketten in onze collectie. De luxe bewaardozen maken het geven van een Rituals pakket nog specialer. Inmiddels is Rituals ook bij de mannen een favoriete geur geworden en zal de verrassing zeker groot zijn als ze dit krijgen!

Alle Rituals voor mannen

Rituals voor heren

Rituals is een merk dat er ook is voor mannen. Het biedt een uitgebreid pakket aan verzorgingsproducten die perfect zijn voor mannen die er goed uit willen zien. De producten van Rituals zijn van hoge kwaliteit en helpen je om je huid en haar in topconditie te houden.

Rituals pakket voor mannen

Van een shower gel tot een body lotion heeft Rituals een breed scala aan producten voor mannen. In de Rituals pakketten voor mannen vind je vaak een:

 

- Shower Gel
- Body Mud
- Body Cream
- Body Lotion
- Eau de Parfum

 

De Rituals pakketten zijn verkrijgbaar in meerdere varianten, van een small gift set tot een large gift set. Afhankelijk van je gekozen set zitten er verschillende producten in. Ook zit er verschil in de type Rituals set. Zo heeft de Hamam variant meer verzorgingsproducten voor heren in het teken van aromatische geuren zoals eucalyptus, rozemarijn en munt. Homme heeft meer frisse en verzorgingsproducten voor mannen met de geuren bamboe, Japanse munt en cederhout.

Rituals cadeaupakket voor mannen

Daarnaast biedt het merk ook cadeaupakketten aan, waarmee je je man een leuk cadeau kunt geven. Een cadeaupakket van Rituals is een perfect cadeau voor mannen die waarde hechten aan hun persoonlijke hygiëne en uiterlijk. De luxe opbergdoos waar de Rituals producten inzitten, is al een cadeau op zich.

Kerstpakket van Rituals voor mannen

Op zoek naar een modern en leuk Kerstpakket voor mannen? Dan is een Rituals Kerstpakket een goede optie! Doe de mannen en hun vrouwen een plezier met de uiterst kwalitatieve producten van Rituals. Een Rituals Kerstpakket is voor mannen persoonlijker en waardevoller dan een wijnfles met nootjes. Daarnaast heeft het ook een erg luxe uitstraling met de mooie opbergdoos.

Bestel direct je Rituals Kerstpakket voor mannen bij Tezet!