Zomerpakket verpakt in strandtas

Wat een leuk idee: je collega's of relaties als verrassing een handige, mooie strandtas geven om ze een fijne vakantie toe te wensen. In mooie kleuren, gevuld met de lekkerste producten. Als je er nog een persoonlijke wens aan toevoegt (je regelt het eenvoudig in de webshop) is het helemaal uniek!

Alle Strandtassen

Zomergeschenken verpakt in een strandtas

Lekker naar het strand

Met duizenden kilometers lengte is de kans vrij groot dat je de vakantie ergens aan- of in de buurt van de kust gaat doorbrengen. Het verplaatsen van alle benodigde artikelen is een klus op zich. Een goede strandtas of luchtkussentje is dan wel prettig op er bij te hebben. Echte zomergeschenken verpakt in een strandtas zullen veel worden gebruikt (ook als het strand niet in de buurt is). Een geweldig artikel om te voorzien van een bedrukking. Wilt je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met onze afdeling verkoop op nummer 0316 - 282831 of stuur een mail naar verkoop@tezet.nl.

Strandtas relatiegeschenk

Op zoek naar een zomers relatiegeschenk? De strandtassen zijn een perfecte verrassing voor jouw relaties of collega’s. Het wordt steeds gebruikelijker om tijdens kerst of de jaarwisseling een cadeau of attentie te ontvangen. Deze cadeaus zijn inmiddels dus bijna geen unieke blijk van waardering meer. Gaat je collega op vakantie naar een warm land? Dan is een strandtas relatiegeschenk de perfecte manier om hem of haar écht te verrassen. In de strandtassen zitten artikelen om een mooie stranddag te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een frisbee, koeltas of een handige tas om alle strandspullen mee te nemen. Zo’n leuke strandtas tovert geheid een lach op het gezicht van jouw collega of relatie. 

De strandtassen zijn leverbaar in verschillende prijsklassen. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij joúw budget past. Twijfel je over uw keuze? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag met het uitkiezen of samenstellen van het perfecte strandtas relatiegeschenk, voor een fijne prijs. Alles is bespreekbaar!

Snelheid van leveren

Standaard artikelen kunnen wij snel en uit voorraad leveren. Wilt u uw zomergeschenken verpakt in een strandtas, voorzien van een bedrukking, dan hebben we net even wat meer tijd nodig. Als je hiermee rekening houdt bij je bestelling dan kunnen wij zorgen voor een kwalitatieve afwerking van jouw zomer geschenk.