Zomergeschenk brievenbusgeschikt

Wil je je personeel of relaties een fijne vakantie toewensen op een originele manier? Je bespaart veel verzendkosten, door te kiezen voor een Zomergeschenk dat door de brievenbus past. Je logo of boodschap toevoegen op een etiket of kaart? Wij drukken dit in eigen huis, dus snel!

Alle Brievenbusgeschikt

Brievenbuspakketten Zomer

Brievenbuspakketten  verrassen je personeel of relaties op hun thuisadres. Voorbeelden van deze brievenbuspakketten zijn o.a. Funmail en Zomerpost.  

 

Verras nu je personeel of relaties met een Zomer brievenbuspakket!

Brievenbus pakketje personeel

Het wordt steeds belangrijker om personeel letterlijk in het zonnetje te zetten. Tijdens de Zomerperiode doe je dit gemakkelijk en voordelig met de brievenbuspakketten van Tezet. Zo’n brievenbus pakketje laat je medewerkers zien dat ze gewaardeerd worden. Geef het brievenbus pakketje vlak vóór iemand op vakantie gaat. In de meeste gevallen zal je immers weten in welke maand uw collega’s op vakantie gaan. Het vakantiepakket laat zien dat je ook geeft om je personeel buiten de reguliere werktijden om. Daarnaast is het geven van een kleine attentie zoals een zomerpakket of  zomergeschenk altijd een goede manier om medewerkers ook tijdens hun vakantie zich verbonden te laten voelen met je bedrijf. Doe een brievenbuspakje cadeau en laat je personeel deze zomer stralen als de zon! Zo’n kado door de brievenbus maakt ook dit jaar weer het verschil.

Wil je advies?

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Een breed assortiment van Zomer geschenken presenteren wij op onze site. Natuurlijk kan het zijn dat net datgene wat je wilt er niet bij staan. Als je ons je wens bekend maakt zorgen wij voor een passende invulling. Heb je al zelf goede ideeën, maar toch nog een aanvulling nodig, wij gaan graag samen met u aan de slag. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 0316 – 28 28 31, stuur een mail naar verkoop@tezet.nl

Je vraag, voor ons een uitdaging!

Niets is ons te gek, is wellicht wat overdreven. Wel gaan wij heel ver om alles uit de kast te halen om aan je vraag te voldoen. Standaard opdrachten doen wij graag, speciale opdrachten voor overige Zomergeschenken zijn voor ons een uitdaging. Wij vinden het heel leuk om je specifieke wensen om te zetten naar een resultaat waar je vrolijk van wordt.

Zomerpakket door de brievenbus

Zeker met het vele thuiswerken is het extra belangrijk om je personeel te blijven waarderen. Dit kan met onze waarderingspakketten speciaal voor thuiswerkers en de online borrels, maar natuurlijk ook met een Zomerpakketje die door de brievenbus past. Het Zomerpakket personeel of Zomercadeau personeel is het ideale cadeau voor je medewekers. Doe daarom jouw collega's een vakantiepakket cadeau!

 

Speciaal om die reden hebben we brievenbuspakketjes aan het assortiment van vakantie cadeautjes toegevoegd. Deze pakketjes zijn handige verzenddoosjes met daarin wat snoep, maar ook Zomerse producten zoals een strandbal, een zonnebril of een setje speelkaarten. Zo'n vakantiepakket is ideaal voor deze tijd van het jaar.

 

Door te kiezen voor een brievenbuspakketje blijft het verrassen van je medewerkers wat voordeliger doordat dit wat goedkopere pakketjes zijn en ze ook nog eens minder kosten om te bezorgen. Dit laatste komt natuurlijk doordat het per post gaat in plaats van de pakketdienst. Zo verras je gemakkelijk je medewerkers met een voordelig Zomercadeau.