Zomerpakketten verpakt in koeltas

Een onverwachts geef-moment voor de Zomer, zal zeker in de smaak zal vallen bij je collega's! De koeltassen zijn kant en klaar verpakt met lekkere Hollandse producten. Dat is makkelijk uitdelen en in de vakantie hebben ze een handige koeltas om nog te gebruiken! Je zult zeker complimenten ontvangen.

Alle Koeltassen

Zomergeschenken verpakt in een koeltas

Je zoekt één koeltas?

Sorry wij maken de keuze wel heel erg moeilijk, want we hebben er veel meer dan één. Allerlei soorten en maten, maar allemaal even koel. Als je wilt, zorgen wij er alvast voor dat de Zomerschenken verpakt zijn in een koeltas met aanvullende eet- en drinkbare artikelen.
Heel leuk om mee te krijgen voor de vakantieperiode, voorzien van een motiverende vakantieboodschap. "Een goede vakantie en kom weer lekker uitgerust terug".
Graag komen wij met je in contact om de juiste invulling van de koeltas te bespreken.

Je geschenken combineren met een foto actie?

Maak er een competitie van. Laat je geschenk op de meest verrassende vakantieplekken fotograferen. Leuk voor de ontvanger en een leuke follow-up voor na de vakantie. Nog leuker omdat je geschenk extra aandacht zal krijgen van de ontvanger. Bijna alle Zomerschenken verpakt in een koeltas, kunnen wij laten voorzien van je (bedrijfs)logo en iedere gewenste tekst.