Zomerpakketten van € 6,00 - € 9,50

Met een Zomerpakket van Tezet ben je verzekerd van: unieke verpakkingen, met zorg ingepakte pakketten, heerlijke Zomerproducten en ook nog op het door je opgegeven moment geleverd. En dat binnen je budget:  waardering geven is nog nooit zo makkelijk geweest!

Alle Van € 6,00 - € 9,50

Originele Zomerpakketten van € 6,00 tot € 9,50

Motivatie

Geef je personeel of relaties een verrassend geschenk. Zeker nu zal een cadeau zeer gewaardeerd worden. Het geeft je organisatie weer een extra impuls om op een positieve wijze extra de aandacht te krijgen. 

 

Een attentie krijgt zeker een positieve waardering van uw eigen mensen, maar ook van anderen. Deze originele Zomerpakketten geven een extra dimensie aan je boodschap. 

Op tijd bestellen.

Wil je nog een ruime keus hebben uit de originele Zomerpakketten, wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling. We hebben nu nog een breed scala aan artikelen beschikbaar. Natuurlijk kunnen we in samenspraak met je een geheel voor je specifiek samengesteld pakket maken. We hebben dan wel net even wat meer tijd nodig om dit op een goede wijze te realiseren. Neem u met ons contact op via 0316-282831 of stuur een mail naar verkoop@tezet.nl voor een gericht en helder voorstel.