Zomerpakketten van € 3,50 - € 6,00

Bij Tezet The Surprise Company tref je binnen dit budget veel unieke Zomergeschenken en pakketten aan om je medewerkers of relaties te verrassen voor de Zomervakantie. Wat zal je veel leuke reacties krijgen als ze ineens een leuke Zomerverrassing  op hun buro aantreffen.Je toont je waardering voor hun inzet en krijgt vrolijke gezichten op kantoor!

Alle Van € 3,50 - € 6,00

Voordelige Zomerpakketten van € 3,50 tot € 6,00

Je vraag, voor ons een uitdaging!

Niets is ons te gek, is wellicht wat overdreven. Wel gaan wij heel ver om alles uit de kast te halen om aan je vraag te voldoen. Standaard opdrachten doen wij graag, speciale opdrachten zijn voor ons een uitdaging. Wij vinden het heel leuk om je specifieke wensen om te zetten naar een resultaat waar je vrolijk van wordt.

Productie in eigen huis, snel en flexibel

Het samenstellen van de diverse voordelige Zomerpakketten doen wij met een vaste groep trouwe medewerkers. Aantallen van 10, maar ook met gemak verzorgen wij de productie van 10.000 stuks. Snel, flexibel en vooral accuraat.

Wil je advies?

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Een breed assortiment van voordelige Zomerpakketten presenteren wij op onze site. Natuurlijk kan het zijn dat net datgene wat je wilt er niet bij staan. Als je ons je wens bekend maakt zorgen wij voor een passende invulling. Heb je zelf al goede ideeën, maar toch nog een aanvulling nodig, wij gaan graag samen met je aan de slag.