Speculaaspoppen, Banketletters & Banketstaven

Sinterklaas en de bakpieten hebben ook dit jaar weer heerlijke, verse en knapperige speculaaspoppen en amandel/banketletters/staven gebakken. Bereid met de lekkerste ingrediënten en verpakt in mooie geschenkverpakkingen. Dus genieten maar bij de koffie, thee of zomaar. Want bij Sinterklaas hoort speculaas en/of amandel/banketletters! Absoluut een traditioneel en hoog gewaardeerd Sinterklaaskado!

Alle Speculaas en banket

Speculaaspoppen, Banketletters & Banketstaven bestellen

De winterse feestdagen naderen, en wat is er nu gezelliger dan jezelf en anderen trakteren op de heerlijke, traditionele lekkernijen van het seizoen? Tezet, al jaren een betrouwbare naam in de wereld van feestelijke traktaties, biedt je de mogelijkheid om de allerlekkerste speculaaspoppen, banketletters en banketstaven te bestellen.

 

De speculaaspoppen van Tezet zijn een ware delicatesse. Versierd met fijne amandelen en een rijke speculaassmaak, brengen ze direct het Sinterklaasgevoel in huis. Perfect om te delen, of juist stiekem zelf van te genieten bij een kop warme chocomel.

 

De banketletters staan symbool voor ambacht en kwaliteit. Rijk gevuld met een smeuïge amandelspijs en omhuld door knapperig bladerdeeg, zijn ze een feest voor elke liefhebber van zoet. En met elke letter van het alfabet beschikbaar, is het ook nog eens een persoonlijk cadeau.

 

En dan onze banketstaven: een genot om te delen met familie of vrienden. Dezelfde heerlijke amandelspijs, maar dan in een royale staafvorm. Ideaal voor bij de koffie of als traktatie na een winterse wandeling.

Banket en speculaas kopen bij Tezet

Bij Tezet maken we het bestellen van speculaaspoppen, banketletters en banketstaven zo eenvoudig mogelijk. Kies je favoriete lekkernijen, plaats ze in je winkelmandje en wij zorgen voor een snelle levering. Zo ben je in een handomdraai klaar voor de feestdagen!