Paaspakketten verpakt in overige Paasverpakkingen

Ook dit jaar heeft Tezet weer veel leuke, nieuwe, unieke Paasgeschenken en verpakkingen ontwikkeld. Onze eigen  inkopers hebben mooie nieuwe verpakkingen gevonden. Allen origineel om te geven met Pasen: onverwachts, dan is de verrassing het grootst!

Alle Overige Paasverpakkingen

Heerlijke Paasgeschenken in non-food artikelen

Verblijd je personeel

Ben je op zoek naar een originele manier om je personeel of relaties te verrassen tijdens Pasen? Om ze de blijk van waardering te geven die ze verdienen? Neem dan eens een kijkje tussen onze heerlijke Paasgeschenken in non-food artikelen. Denk bijvoorbeeld aan lekkere Paaseitjes in een Paasmok.

Laat ons je idee weten

Alle vullingen die wij leveren zijn van bekende A-merken, de chocolade is RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED. Wij vullen zelf de non-food artikelen met lekkernijen. Dit betekent voor je dat we je wensen en ideeën met ons kan delen! Samen komen we dan tot het perfecte Paasgeschenk.

 

Bekijk dus snel of er een lekker Paasgeschenk in een non-food artikel tussen zit voor jou!

Heerlijke Paasgeschenken

Wat voor soort lekkere Paasgeschenken en non-food artikelen bieden wij je aan? Bij de lekkernijen kun je bijvoorbeeld denken aan chocolade Paaseitjes, vruchteneitjes en Paasschuimpjes.

Breed aanbod non-food

Bij de non-food artikelen hebben we ook een uniek en breed aanbod. Wat dacht je van een schattige Paashaas knuffel met een rieten mandje op zijn rug? Of een mok of half Paasei van keramiek? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van non-food artikelen waar heerlijke Paasgeschenken in kunnen.

 

Wij pakken alle cadeaus feestelijk voor je in. Daarnaast heb je de keuze om een standaard of zelf geschreven label toe te voegen. Hierdoor maak je het Paasgeschenk nét iets persoonlijker.