Originele Sinterklaascadeaus voor personeel uitkiezen

Sinterklaas is een tijd van geven, delen en samenkomen. Dit feest is niet alleen een gelegenheid om geliefden te verwennen, maar ook een kans voor bedrijven om hun waardering voor hun personeel te tonen. We vertellen je stap-voor-stap hoe je een origineel Sinterklaascadeau voor je personeel kan uitzoeken. 

Stap 1: Begrijp de bedrijfscultuur

Voordat je begint met het zoeken naar het perfecte Sinterklaascadeau, moet je eerst de waarden en normen van je bedrijf begrijpen. Dit zal je helpen een cadeau te kiezen dat in lijn is met de bedrijfscultuur en het imago. Vraag jezelf af wat het bedrijf uniek maakt en wat je medewerkers waarderen. Zo creëer je een attent en betekenisvol cadeau. 

 

› Heeft jouw bedrijf veel thuiswerkers? Bekijk de brievenbusgeschikte Sinterklaascadeaus

› Houdt jouw bedrijf van uitpakken? Bekijk de luxe Sinterklaaspakketten

› Houd je het liever simpel met een chocoladeletter? Bekijk de chocoladeletters 

Stap 2: Bepaal het budget

Het budget is een cruciale factor in het kiezen van een Sinterklaascadeau. Beslis van tevoren hoeveel je wilt uitgeven per personeelslid en blijf binnen dit budget. Bekijk de Sinterklaaspakketten

 

› Sinterklaaspakketten tot € 3,50

› Sinterklaaspakketten van € 3,50 tot € 5,00

› Sinterklaaspakketten van € 5,00 tot € 6,00

› Sinterklaaspakketten van € 6,00 tot € 8,00

› Sinterklaaspakketten van € 8,00 tot € 12,50

› Sinterklaaspakketten vanaf € 12,50

Stap 3: Kies een thema

Kies een thema dat past bij de Sinterklaasviering en de bedrijfscultuur. Of het nu traditioneel, modern of iets unieks is, een thema kan de cadeau selectie samenbinden en het geven van een geschenk extra speciaal maken.

 

› Inspiratie opdoen? Blader gemakkelijk door alle Sinterklaaspakketten

Stap 4: Selecteer het cadeau

Met je thema en budget in gedachten, blader door de beschikbare opties en selecteer het perfecte cadeau. Houd rekening met de voorkeuren en behoeften van je medewerkers. Bij Tezet vind je een breed scala aan originele Sinterklaaspakketten die passen bij verschillende smaken en interesses.

 

Vind je het lastig om te kiezen? Geen zorgen! We hebben een Top 10 Sinterklaaspakketten opgesteld. Dan weet je zeker dat je een toppakket uitkiest:

 

Stap 5: Maak het cadeau persoonlijk

Voeg een persoonlijk tintje toe door het cadeau te personaliseren met een speciale boodschap, kaart of verpakking. Dit laat zien dat je extra moeite hebt gedaan en maakt het cadeau nog memorabeler. Voeg bijvoorbeeld een unieke verpakking, label of brief toe aan het Sinterklaascadeau. Ook het toevoegen van je eigen bedrijfslogo is mogelijk. 

Stap 6: Plan de (anonieme) levering

Een anonieme levering kan een speels en mysterieus element toevoegen aan de Sinterklaasviering. Plan de levering op tijd en zorg ervoor dat alles soepel verloopt. Of je nu kiest voor levering op het kantoor of rechtstreeks bij de medewerkers thuis, Tezet heeft flexibele opties om aan je behoeften te voldoen.

Stap 7: Deel de vreugde

Organiseer een gezamenlijke viering of een virtuele bijeenkomst om samen van de geschenken te genieten. Dit is niet alleen een manier om waardering te tonen, maar ook om het team dichter bij elkaar te brengen en de feestelijke vreugde te delen.


Hulp nodig?

Heb je specifieke vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen? Ons toegewijde en ervaren team staat klaar om je te begeleiden. Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier:

 

+31 (0)316 28 28 31
info@tezet.nl
Contactformulier