Secretaressedag - 18 april 2023

Je secretaresse of secretarieel medewerker is je steun en toeverlaat. Daarom is Secretaressedag de kans om je waardering voor haar of hem uit te spreken. Verras hem of haar dan ook met een van de voor jou geselecteerde cadeaus in onze webshop. Dit wordt zeker op prijs gesteld.

Alle Secretaressedag - 18 april

Relatiegeschenken voor secretaresses

Nu echt niet meer vergeten?

Secretaressedag is het iedere 3e donderdag van april. 

 

Je steun en toeverlaat op kantoor. Je moet er toch niet aan denken dat alle zaken die door je secretaresse worden geregeld, op je neer komen. Wordt het weer een bloemetje of dit jaar een andere blijk van waardering. Je weet vast wat in goede aarde valt. Zo niet dan hebben wij best een aantal goede ideëen voor je. Wij zullen je een aantal kenmerken vragen en een pakket verzorgen die zeker niet vergeten wordt.

Hebben wij je belangstelling gewekt? 


Laat het ons weten en bel ons op nummer 0316 -282831 of stuur een mail naar verkoop@tezet.nl.

Cadeau's voor andere gelegenheden?

Hoe vaak moet je secretaresse "even" iets regelen of een cadeau te regelen voor één of meerdere relaties. Dat "even" loopt vaak met de tijd uit de hand. Even is vaak er "even" tussendoor, "even"bedenken, "even" naar een winkel, "even" leuk verpakken. Voor je het weet is de besteedde tijd veel meer dan de waarde van het cadeau.
Ook het gewone werk moet natuurlijk doorgaan.
Schakel in deze gevallen de specialist in. Wij regelen het voor je, originele cadeau's, smaakvol verpakt en op tijd bij je afgeleverd.
Graag zijn we ook je leverancier voor de alledaagse bedrijfsrelatie geschenken en uitingen, vanaf de "simpele" pen tot aan de Kerstpakketten. Strak geregeld, goed gepland en tegen afgesproken condities. Spreekt je dit aan, laat het ons weten. Wij doen het graag en goed.