Dag van de Verpleging pakket - Dag van de Zorg pakket - 12 mei

Verras nu je personeel of relaties in de zorg tijdens de Dag van de Zorg/de Dag van de Verpleging op 12 mei. Kies uit een van onze Dag van de Zorg geschenken, bedrukte chocolade of een leuke weckpot met etiket. Juist nu moeten we iedereen in de zorg extra waardering geven, geef je waardering met een Dag van de Zorg pakket.

Alle Dag v.d. zorg/verpleging - 12 mei

Relatiegeschenken voor in de zorg

De medewerkers in het zonnetje!

Ieder jaar, op 12 mei, wordt de "Dag van de Zorg" gevierd. Deze dag is verkozen tot de Dag van de Zorg, omdat het de geboortedag is van Florence Nightingale.

 

Een attentie op die dag wordt door de medewerkers zeer gewaardeerd. Dit geldt voor iedere medewerker, maar de zorg medewerkers hebben  toch een heel speciale taak. Vroeg of laat hebben we er allemaal een keer mee te maken.........

 

We hebben vele mogelijkheden voor een leuke attentie, verpakt op een fleurige wijze. Neem contact op met onze afdeling verkoop op nummer 0316 - 282831 voor een passend advies.

Dag van de Verpleging - Dag van de Zorg geschenk

Geef tijdens de Dag van de Verpleging aan je collega's waardering door middel van een pakket. In de zorg kan het werk erg zwaar zijn, de diensten zijn onregelmatig en het kan mentaal erg zwaar zijn. Juist daarom is het zo goed om met de Dag van de Zorg een pakket te geven aan je collega's

Dag van de Verpleging

Het is erg goed om stil te staan bij de Dag van de Verpleging. Op deze dag geef je waardering aan iedereen die in de zorg/verpleging werkt. Het geven van waardering op de Dag van de Verpleging kan op verschillende manieren. Geef bijvoorbeeld een geschenk die door de brievenbus kan of een leuk pakketje die je op het werk kan uitdelen.

Brievenbus Dag van de Verpleging - Dag van de Zorg

Het geven van een brievenbus pakketje door de brievenbus is erg handig. Op deze manier ontvangt iedereen zijn of haar waardering vanuit huis. In de zorg werk je met verschillende diensten. Zodra je een brievenbuspakketje voor de Dag van de Verpleging besteld ontvangt iedereen de waardering op het juiste moment.

Zullen wij je de zorgen uit handen nemen?

Natuurlijk niet de zorg van je klanten, daar ben je de specialist in. Wij kunnen je wel een compleet pakket leveren voor al je relatie onderhoud. Of dit nu is voor je klanten, je zakelijke relaties of voor je personeel, door dit te combineren spaar je tijd en geld. Dat is in deze huidige economische wat mindere tijden toch mooi meegenomen.
Relatie onderhoud is juist nu zéér belangrijk. Wil je een vrijblijvend advies of voorstel, laat het ons weten. Bel ons of mail naarverkoop@tezet.nl.