Met deze Sintpakketten kan je samen met ons een goed doel steunen.

Het steunen van een goed doel is een mooie extra bij je Sintpakket. Dit maakt het geven van waardering niet alleen leuk voor je collega’s maar ook leuk voor het goede doel! Voeg een etiket of label toe aan je pakket met daarop het logo van het gekozen goede doel. Je kan daarbij ook je eigen logo toevoegen met een mooie persoonlijke boodschap. Per etiket of label betaal je €1,- en dit volledig bedrag gaat naar het gekozen goede doel!

Alle Steun een goed doel

Doe een Sinterklaas donatie en geef vreugde

Tijdens de feestdagen zijn we vrijgeviger en denken we vaker aan onze medemens. Ook tijdens Sinterklaas hebben we vaak de behoefte om iets te geven aan mensen in nood, of het nou financieel of medisch is. Er zijn meerdere manieren om tijdens Sinterklaas te doneren. Je kunt het Sinterklaas cadeau doneren aan kinderen die het minder hebben. Ook kun je ervoor kiezen om geld te doneren aan een goed doel.

Het goede doel steunen met Sinterklaas

Bij Tezet is het mogelijk om met Sinterklaas een goed doel te steunen. Kies uit verschillende doelen zoals: Hulphond, KIKA, Ouderenfonds, Kinderhulp, Clini Clowns of een goed doel naar keuze. Wil je ook doneren met Sinterklaas aan het goede doel? Dit kan al voor slechts 1 euro.


​Nadat je jouw goede doel naar keuze hebt geselecteerd, komt er een logolabel op het Sinterklaascadeau geplaatst van het goede doel. Zo kan de ontvanger ook zien dat zijn/haar Sinterklaascadeau ook een onderdeel is van een goede doel donatie!

Een Sintpakket voor een goed doel

Met onze Sintpakketten kun je niet alleen je collega's verassen, maar ook een goed doel naar keuze. Ontdek bij Tezet onze goede doelen acties en draag bij aan de goede doelen die jouw hart raken.

 

Of je de strijd tegen kinderkanker wilt steunen, eenzame ouderen wilt helpen, kinderen in nood een lach op hun gezicht wilt bezorgen met Kinderhulp, we hebben verschillende goede doelen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je iedereen een lach op het gezicht brengen