Pasen is meer dan alleen eieren zoeken

Voorheen ging je met Pasen alleen eieren zoeken en was het ontbijt misschien iets uitgebreider dan normaal. Nu begint Pasen steeds meer op Kerst te lijken. Het Paasbrood is de nieuwe Kerststol, de Paastak is de nieuwe Kerstboom en het mandje met bloembollen en eitjes is het nieuwe Kerststukje. Er zijn verschillende leuke opties voor gezelligheid tijdens Pasen. Het traditionele Paasontbijt, een gezellige Paas High Tea of een uitgebreid Paasdiner. Voor alle momenten op de dag vind je gerechten in de supermarkt om het Paasfeest compleet te maken.

Drie redenen waarom Pasen steeds belangrijker wordt

Er zijn drie redenen waarom het vieren van Pasen steeds populairder is geworden:

     
1. Vier de start van het voorjaar!

De grootste reden om Pasen te vieren, is de start van het voorjaar. Na de koude winter kijk je weer uit naar de lente. Het is langer licht, je ziet overal bloesem, de temperatuur stijgt en vogels gaan nestelen en broeden. Pasen kan je omschrijven als het lentefeest, waarin vrolijkheid centraal staat.

2. Lowbudget feestvieren

Naast de komst van het voorjaar is Pasen door de economische crisis ook steeds populairder geworden. We eten met Pasen liever thuis en maken het extra gezellig met een uitgebreide brunch, mooi gedekte tafel en versiering door het huis. Dit hoeft niet duur te zijn en kan met een aantal simpele versieringen al een feestje worden. Samen zijn met de mensen om je heen (familie of collega’s) is hierbij natuurlijk het allerbelangrijkst.

3. Het valt dit jaar gunstig

Dit jaar valt Pasen drie weken later dan vorig jaar, op zondag 21 en maandag 22 april. Op deze manier heb je extra lang de tijd om de Paastak te versieren, plannen te maken voor Eerste en Tweede Paasdag en de lekkerste recepten op te zoeken. Daarnaast is de kans op een warm Paasweekend dit jaar een stuk groter.

Pasen is een extra kans om te verrassen

Met Kerst is het gebruikelijk om je personeel en relaties een Kerstpakket te geven. Tegenwoordig verwacht zelfs iedereen met Kerst een Kerstpakket te ontvangen. Hierdoor is de verrassing een stuk minder groot. Tijdens Pasen verwacht niemand iets te krijgen, waardoor de kans om te verrassen extra groot is. Gebruik dit moment om Pasen dit jaar extra speciaal te maken.

Tezet heeft Paaspakketten in verschillende prijsklassen voor je klaar staan om Pasen dit jaar extra speciaal te maken voor je personeel of relaties. Kies bijvoorbeeld voor een goedgevuld Paaspakketleuke Vogelhuisjes in Paassfeereen Paaskist tot de rand gevuld met Paaseitjesof een ontbijtpakket. Deze en nog vele andere Paaspakketten hebben we voor je op een rij gezet. Pak je extra kans om tijdens Pasen te verrassen en bekijk alle cadeau opties voor Pasen.

BEKIJK ALLE PAASGESCHENKEN