Er zijn talloze mogelijkheden om je collega met Pasen te verrassen. We bespreken de meest populaire en originele cadeaus die je met Pasen geeft. Ook vertellen we je hoe je jouw  Paasgeschenk persoonlijker kunt maken en waar je op moet letten tijdens het uitkiezen van een personeelscadeau voor Pasen.

Top 5 populairste personeelscadeaus voor Pasen

Hieronder top 5 populairste cadeaus om met Pasen te geven aan je collega’s:

 

1. Een Paashaas van chocolade
Dit is misschien wel het meest populaire cadeau met Pasen. Een Paashaas van chocolade is lekker en is het perfecte Paas cadeautje voor op werk. Tegenwoordig heb je keuze uit allerlei verschillende varianten, van kleine Paashaasjes tot grote exemplaren die wel een kilo wegen.

 

2. Een doosje met chocolade Paaseieren
Chocolade Paaseieren zijn kleine chocolade-eitjes met een vulling van bijvoorbeeld karamel of praliné. Ze zijn lekker en worden vaak gegeven als cadeau met Pasen. Bij Tezet vind je veel diverse Paascadeaus met chocolade Paaseieren. 

 

3. Een mooie bos bloemen
Stel je eens voor: een onverwachte verrassing op het bureau van je collega's om de lente te verwelkomen. Waarom verras je je team dit jaar niet met een origineel Paasgeschenk dat zowel hartverwarmend als stijlvol is? Een prachtige bos bloemen doet precies dat. Voeg nog een kaartje toe om het extra persoonlijk te maken.

 

4. Een Paasbrunch
Organiseer een heerlijke Paasbrunch op werk. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een lekker Paasbrood, een Paaseitje, een kopje koffie of thee en andere lekkernijen. Je kunt een kant-en-klare bruch als Paaspakket cadeau geven. 

 

5. Een kaart met Pasen wensen
Laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt door een mooie kaart te sturen met Pasen. Zo kun je iemand op een persoonlijke manier fijne Pasen wensen. 

 

Top 5 originele Paascadeaus

Ben je op zoek naar een origineel Paascadeau? Bekijk dan onze top 5 unieke cadeaus om te geven aan collega’s met Pasen:

 

1. Een Paasontbijt pakket

Geef collega’s een Paasontbijt pakket als cadeau, met alles wat hij of zij nodig heeft om een lekkere Paasbrunch te maken. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een Paasbrood, Paasjam, Paaseitjes en andere lekkernijen. Let op, voeg de producten toe aan het pakket afhankelijk van het aantal personen die mogen genieten van de Paasbrunch.

 

2. Paaschocolade 
Bij Pasen hoort natuurlijk wel Paaschocolade. Denk aan heerlijke chocolade Paaseitjes, een chocolade Paashaas of andere Paaschocolade. Een kleine blijk van waardering, waar je collega’s heel blij mee zullen zijn. 

 

3. Vogelhuisjes
Verras collega’s met een uniek vogelhuisje, gevuld met heerlijke Paaseitjes. Een leuk personeelscadeau om te ontvangen en in de tuin te hangen, zodra de Paaslekkernijen op zijn. 

 

4. Insectenhotels

Wat dacht je van een cadeau dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan een duurzame wereld? Verras je personeel dit Paasfeest met een uniek en ecologisch verantwoord geschenk: een insectenhotel gevuld met kleurrijke Paaseitjes. Dit originele cadeau is perfect voor iedereen met een balkon of tuin 


5. Paastassen 
Op zoek naar een uniek Paascadeau met allemaal lekkernijen? Geef je personeel dan een mooi Paaspakket, verpakt in een luxe Paastas. Gevuld met chocolade Paaseitjes, Paasschuimpjes en andere lekkernijen. 

Er zijn talloze andere originele Pasen cadeaus te bedenken, dus laat je creativiteit de vrije loop en bedenk iets wat bij de ontvanger past.

 

Aandachtspunten bij het geven van een Paascadeau

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het geven van een cadeau voor Pasen:

 

Houd rekening met de smaak van de ontvanger: als je iemand een cadeau wilt geven, is het belangrijk om te kijken wat hij of zij leuk vindt. Kies bijvoorbeeld een Paashaas van chocolade in de smaak die de ontvanger het lekkerst vindt, of geef een bos bloemen die hij of zij mooi vindt. 


Let op eventuele allergieën of dieetwensen: sommige mensen hebben allergieën of volgen een speciaal dieet, zoals een glutenvrij of veganistisch dieet. Houd hier rekening mee als je een Paascadeau op werk geeft. Twijfel je of het product bepaalde ingrediënten bevat? Neem dan contact op met ons.


Kies iets wat bij de persoon past: het is fijn als een personeelscadeau iets zegt over de ontvanger. Kies bijvoorbeeld een cadeau dat aansluit bij de hobby's of interesses van de persoon, of geef iets wat bij zijn of haar persoonlijkheid past. Zo maak je het Paascadeau nog specialer en persoonlijker. 


Let op de kwaliteit: als je Paas cadeautjes wilt geven aan collega’s, is het belangrijk om te kiezen voor iets van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat het cadeau voor Pasen lange tijd meegaat en dat de ontvanger er echt van kan genieten. 


Maak het cadeau persoonlijk: een cadeau wordt vaak nog leuker als het persoonlijk is. Je kunt bijvoorbeeld een kaart met een persoonlijke boodschap geven, of iets maken wat speciaal voor de ontvanger is. Zo laat je zien dat je aan hem of haar hebt gedacht.

Tips om je Paascadeau persoonlijker te maken

Er zijn talloze manieren om een cadeau voor Pasen persoonlijk te maken voor je collega. Hieronder enkele ideeën om het Paascadeau persoonlijker te maken:

 

Voeg een persoonlijke boodschap toe: een kaart met een persoonlijke boodschap is altijd leuk om te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven over waarom je dit cadeau aan de ontvanger geeft, of over wat hij of zij voor jou betekent. Zo wordt het cadeau nog specialer. Daarnaast wordt de persoonlijke boodschap ook bewaard als herinnering, terwijl de doos met chocolades al snel op is en vergeten wordt. 


Maak het cadeau zelf: als je handig bent, kun je het cadeau zelf maken. Zo laat je zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het cadeau en wordt het nog persoonlijker. Je kunt bijvoorbeeld een Paashaas maken van klei of papier-maché, of een Paasei versieren met lintjes en versieringen.


Kies iets wat aansluit bij de hobby's of interesses van de ontvanger: als je weet wat de ontvanger leuk vindt, kun je hierop aansluiten bij het kiezen van het cadeau. Zo geef je iets wat echt bij hem of haar past.


Personaliseer het cadeau: sommige cadeaus kun je personaliseren. Ook bij Tezet is het mogelijk om je Paascadeau voor op werk te personaliseren, van het personaliseren van labels tot het samenstellen van Paastraktaties. We helpen ook met plezier met het ontwerp. Onze Paaspakketten zijn zowel smakelijk als aantrekkelijk verpakt. 

Paascadeau kopen bij Tezet

Wil je jouw Paascadeau of Paasmandje kopen bij Tezet? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Paascadeaus om het juiste cadeau uit te kiezen. Of het nou gaat om een kleine of grote groep ontvangers, Tezet helpt je met het samenstellen van een Paascadeau op maat. Bestel direct voor topkwaliteit paascadeaus!

Veelgestelde vragen over de Paaspakketten van Tezet

Uit wat voor Paaspakketten kan ik kiezen?

Tezet heeft een uniek assortiment Paaspakketten. De pakketten zijn geschikt voor elk budget. Ook kan er zowel in grote als kleine aantallen besteld worden. Alle pakketten zijn uniek en daarom leuk om te geven.

 

Waarom een Paaspakket bestellen bij Tezet?
Klanten beoordelen ons met een 4,8/5! Tezet maakt en verpakt alle pakketten in huis. Het is daarom mogelijk om het Paaspakket volledig te personaliseren. Tezet staat voor 100% service. Ook bestellen op factuur is mogelijk. 

 

Kan ik mijn bedrijfslogo bij Tezet op het Paaspakket laten bedrukken?
Het bedrukken van een bedrijfslogo is bij Tezet erg makkelijk. Selecteer in een paar klikken een Paaspakket voor je personeel naar keuze, geef het aantal door en kies voor extra opties als 'Etiket met jouw logo en tekst' of 'Een label met jouw logo'.