Geef eens een origineel chocolade pakket als relatiegeschenk!
Vooral tijdens feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst bestaat chocolade in vele vormen en maten. Maar ook buiten deze dagen is chocolade een zeer gewaardeerd geschenk. Niet voor niets eten Nederlanders gemiddeld 4,7 kilo chocolade per jaar! Ruim 60% van de mensen hebben een voorkeur voor melk chocolade, maar ook de andere variaties vallen in de smaak. Met een chocolade pakket of chocolade geschenk voor uw personeel of relaties zit u dus altijd goed!

Verrassing of bedankje?
Geven is vaak leuker dan krijgen. De waardering die u uitspreekt met het geven van een chocolade pakket of chocolade geschenk geeft u een goed gevoel. Ook degene voor wie het cadeau is bedoeld, zal de chocolade zeker op prijs stellen! Wilt u toch nog een stap extra zetten en zo origineel mogelijk uit de hoek komen? Wij bieden u bij Tezet de mogelijkheid uw creativiteit de vrije loop te laten. Daarnaast denken we graag met u mee om iets unieks te creëren passend binnen uw budget en aansluitend bij uw wensen.

Rijk pakket of één groter geschenk?
Bij het uitzoeken van een geschikt chocolade geschenk kiest u vaak iets dat u zelf ook leuk zou vinden om te krijgen. Wilt u bijvoorbeeld een rijk pakket met onder andere chocolade als inhoud, dan heeft Tezet verschillende leuke standaard pakketten voor Pasen, Sinterklaas en Kerst.
Kiest u liever voor één item, denk dan bij Pasen aan een chocolade Paashaas of Paaseitjes, met Sinterklaas aan een heerlijke chocoladeletter en tijdens Kerst aan pralines. U kunt er voor kiezen om het geschenk te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, of het geschenk te laten voorzien van een persoonlijke boodschap. Tezet regelt het, pakt het in en verstuurd het naar uw bedrijf of bezorgt het bij uw personeel thuis. Gewoon goed geregeld!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een origineel (relatie)geschenk? Kijk dan naar ons volledige aanbod chocolade geschenken of chocolade pakketten. U kunt ook contact met ons opnemen via 0316-28 28 31 of info@tezet.nl