Unieke chocolade met logo, het ultieme geschenk!
Bij feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst horen geschenken. Binnen bedrijven wordt er tijdens deze dagen dan ook vaak gekozen voor een presentje richting het personeel of relaties in de vorm van chocolade. Een logische keuze, gezien de heerlijke smaak van chocolade! Toch begrijpen wij bij Tezet dat u net dat stapje extra wilt zetten, echt iets origineels wilt geven, of net even meer onderscheidend wilt zijn ten opzichte van het jaar hiervoor.


Gepersonaliseerde chocolade
Bij Tezet kunnen wij uw chocolade voorzien van een bedrukking of een logo. Hiermee verrast u uw personeel en/of relaties gegarandeerd! Dit kunnen we bijvoorbeeld realiseren op chocolade afkomstig van onze eigen chocolatier waarbij u altijd kwaliteit in handen heeft. Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke Kerstpralines met uw logo en eventueel een QR code. Of wat denkt u van een met de hand gedecoreerde Sinterklaas chocolade letter met uw bedrijfslogo? Wij denken graag met u mee.


Chocolade dat aansluit op uw bedrijfswaarden
Samen met een mooie verpakking, is chocolade met een logo het ultieme geschenk voor uw personeel of relaties. Door het toevoegen van een logo of bedrukking bieden wij u een oplossing voor een persoonlijk cadeau. We nemen u alles uit handen. U krijgt een kant en klaar product. De uitstraling van gepersonaliseerde chocolade sluit naadloos aan bij uw bedrijfswaarden, waarbij kwaliteit en een persoonlijke benadering centraal staat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een origineel (relatie)geschenk? Kijk dan naar ons aanbod gepersonaliseerde Paaschocolade, Sintchocolade, en Kerst chocolade. U kunt ook contact met ons opnemen via 0316-28 28 31 of info@tezet.nl.