Nieuwjaarsborrel pakketten bestellen

You can use this Start het nieuwe jaar feestelijk en organiseer een nieuwjaarsborrel met een van onze nieuwjaarsborrel pakketten voor thuis. In de verschillende pakketten vind je onder andere wijn, bier, fris, borrelnootjes, chips, mousserende wijn en nog veel meer! Proost op het nieuwe jaar, dat het een topjaar mag worden!to input text into the page.

Alle Nieuwjaarsborrel pakketten

Oud & Nieuw: Nieuwjaarsborrel, Proost op het nieuwe jaar!

De nieuwjaarsborrel is een moment om iedereen te bedanken voor een jaar hard werken en een vooruitblik op het nieuwe jaar. Zeker de moeite waard om op een feestelijke manier bij stil te staan. 

Wens daarom je medewerkers en relaties een gelukkig nieuw jaar door een online nieuwjaarsborrel te organiseren. Met onze Nieuwjaarsborrel pakketten krijgt iedereen een borrelpakket voor thuis om mee te proosten.

Leuke ideeen voor een online Nieuwjaarsreceptie

Doordat iedereen vanuit zijn of haar huis werkt is het leuk om een online nieuwjaarsreceptie te organiseren. Oftewel de nieuwjaarsborrel thuis te organiseren. Dit kan in vele vormen, maar toch geven wij je graag een stappenplan mee voor de ideale Nieuwjaarsborrel!

Nieuwjaarsborrel stappenplan
1. Bepaal wie allemaal aanwezig moet zijn bij jouw borrel.
2. Stuur uitnodigingen voor je Nieuwjaarsborrel via Google Hangouts, Zoom of Microsoft Meets.
3. Doe een korte terugblik op het afgelopen jaar middels een Kahoot quiz. Een leuke manier om stil te staan bij de hoogte- en dieptepunten van het jaar. TIP: vraag een Quizmaster met een vlotte babbel om de quiz een succes te maken.
4. Sta stil bij de doelen voor het nieuwe jaar en hoe je deze wil bereiken
5. Ontkurk allemaal de flessen uit het nieuwjaarsborrel pakket
6. Hef het glas en proost op een goed, gezond en fijn nieuwjaar!

Wat zit er in een Oud & Nieuw pakket?

Om het jaar knallend in te gaan laten we de kurken van de flessen schieten. Daarom zit er in een aantal van onze pakketten een leuke (bubbel)wijn om feestelijk te proosten met elkaar. Van zo’n alcoholische versnapering krijg je vast honger en daarom hebben we de pakketten ook uitgebreid met borrelnootjes, chips en andere lekkernijen.

Nieuwjaarsborrel pakket samenstellen

Mocht je toch liever een andere inhoud zien van het pakket? Neem dan gerust contact met ons op om je eigen nieuwjaarspakket samen te stellen.

Nieuwjaarsborrel pakket bestellen bij Tezet

Onze pakketten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Heb je toch nog wat vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je verder met de bestelling.

Borrelpakket voor het nieuwe jaar laten bezorgen

Het laten bezorgen van de borrelpakketten kan Tezet voor je uit handen nemen. Zo krijgt iedereen een nieuwjaarspakketje thuis geleverd. Neem hiervoor ook contact met ons op.