Waar moet u opletten bij het geven van een Kerstpakket?
Nu de feestdagen steeds dichterbij komen, staat u als inkoper, secretaresse, directie, afdeling HR of personeelsvereniging weer voor de jaarlijkse uitdaging; het uitzoeken van een geschikt Kerstgeschenk. U wilt het graag goed doen voor uw personeel of relaties. Het personeel heeft zich immers weer volledig ingezet voor uw bedrijf. Daarnaast wilt u uw relaties graag behouden op de lange termijn en daarom is een mooi geschenk van groot belang.
Tezet, al sinds 1999 actief met seizoens- en relatiegeschenken, licht daarom een aantal zaken toe, waar u op moet letten wanneer u een Kerstpakket wilt geven.

Nadruk op originaliteit
Vanzelfsprekend is het leuk wanneer uw personeel of relaties ieder jaar een ander pakket of geschenk ontvangen. Laat uw creativiteit de vrije loop met een zelf samengesteld pakket, of neem een Kerstpakket uit de nieuwe collectie voor 2016.
Houd hierbij altijd rekening met de verschillende wensen van uw personeel. Enkele tips;Heeft u een klein bedrijf met een klein team? Dan raden wij aan voor ieder personeelslid een zo persoonlijk mogelijk pakket samen te stellen.

 
 
  • Houdt bij uw keuze rekening met allergieën en geloofsovertuiging.
  • Wanneer u gaat voor een traditioneel Kerstpakket, kies dan een Kerstpakket dat door velen zal worden gewaardeerd.
  • Kies voor kwaliteit. Hierdoor zal de inhoud ook echt geconsumeerd of gebruikt worden. Meer inhoud is niet altijd beter.
  • Kies voor uw relaties vooral een mooi Kerstgeschenk dat past bij de uitstraling van uw bedrijf en dat net even meer onderscheidend is ten opzichte van uw concurrenten.
  • Laat het geschenk bijvoorbeeld bedrukken met een eigen logo,  of laat het geschenk voorzien van een persoonlijk bericht op een kaart of label.

Maak iets bijzonders van het moment van geven!
Heeft u een mooi pakket of geschenk uitgezocht? Denk dan ook goed na over het verspreiden van de pakketten. U verhoogt de impact bijvoorbeeld wanneer u een persoonlijk bericht aan het pakket toevoegt, wanneer u momenten ui
t het afgelopen jaar aanhaalt tijdens een bijeenkomst, of wanneer u het pakket of geschenk uitdeelt tijdens de Kerstborrel. U kunt er ook voor kiezen om het pakket bij uw personeel thuis of bij relaties te laten bezorgen.
Tezet denkt graag met u mee over het geven van een passend Kerstpakket of geschenk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl