Vol verwachting klopt ons hart! Zaterdag 18 november 2017 is de landelijke Sinterklaasintocht. Menig kinderhart zal sneller kloppen maar ook onder de volwassenen wordt dit groots gevierd. Hét moment dus om je collega’s, relaties of schoolkinderen te verrassen met een Sinterklaas attentie.

Sinterklaas = waardering

Als expert in waardering weten wij als geen ander wat de verrassende waarde van een Sinterklaasgeschenk is. In vergelijking met Kerst is Sinterklaas een onverwachts geefmoment. De verrassing is dan ook des te groter. Geef daarom een blijk van waardering middels een Sinterklaasgeschenk.


Top 3 Sinterklaaspakketten

Tezet biedt bijna 300 verschillende Sinterklaaspakketten. Deze pakketten zijn stuk voor stuk uniek door ons eigen assortiment. Van begin tot eind zijn wij betrokken bij het creëren van de mooiste pakketten. Wil je dit jaar een echte topper uitdelen? We hebben onze meest succesvolle Sinterklaaspakketten op een rijtje gezet.

1. Speculo Sint attentie
Ideaal om uit te delen! Een jutezak voorzien van Sint-label gevuld met speculaasbrokken en een chocolade letter. Het label kan ook voorzien worden van een logo of bedrijfsnaam.
2. Plentio Sinterklaasdoos
Wil je echt uitpakken dit jaar? Kies dan voor een goed gevuld Sinterklaaspakket. Gegarandeerd succes bij het uitpakken van dit pakket boordevol lekkers.
3. Jazz Sinterklaaspresentje
Dit draagtasje gevuld met lekkers staat mooi op ieder bureau. Maak je presentje extra persoonlijk door een brief toe te voegen. Klim in de pen en maak een mooi gedicht over het afgelopen jaar.
Benieuwd naar de rest van onze top 10? Bekijk dan de top 10 Sinterklaaspakketten.

Persoonlijk Sinterklaasgeschenk

Tezet denkt graag met je mee. Ben je op zoek naar een unieke manier om relaties of collega’s in het zonnetje te zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op.