Kerst nadert; bedank je werknemers en relaties!

Sinterklaas heeft het land verlaten. Hoog tijd om eens na te denken over Kerst. Kerst is het moment waarop je samen komt met familie en vrienden. Een gezellige periode waarbij je je dankbaarheid toont voor wat je hebt.

Zo tonen werkgevers met Kerst ook graag de waardering voor hun werknemers middels een kerstpakket. Daarnaast is Kerst ook het ideale moment om je relaties te bedanken.


Verras je werknemers

De uitreiking van de Kerstpakketten, toch altijd wel een spannend moment. Zal het in de smaak vallen? Het is belangrijk dat een werknemer zich gewaardeerd voelt. Dit kan naast het geven van een Kerstpakket ook door bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe te voegen.
TEZET biedt Kerstpakketten voor ieder budget en voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld onze Rituals pakketten voor een heerlijk ontspan moment of verras je werknemers met een goedgevuld Kerstpakket boordevol lekkers.
     
 
Wil je ze verrassen én zelf nog iets laten uitkiezen? Kies dan voor een Kerstpakket met VVV kaart. De VVV Cadeaukaart wordt dan meeverpakt in het gekozen pakket. Je kunt de kaart opwaarderen met ieder bedrag tussen € 5,- en € 250,-.


Verras je relaties

Niet alleen je werknemers kun je verrassen met een Kerstpakket. Ook je relaties verdienen een blijk van waardering. Bijvoorbeeld als dank voor weer een jaar vertrouwen in jullie als partner.
Bij TEZET vindt je een breed scala aan originele relatiegeschenken. Zitten je relaties verspreid over het land? Kies dan voor een brievenbusgeschikt pakketje. Stuur bijvoorbeeld deze Kerstboomkaart met eigen logo! Het heeft een hoge verrassende waarde en het toevoegen van een persoonlijke boodschap maakt het helemaal af.
Liever persoonlijk je Kerstgeschenk langsbrengen? Kies dan voor een van de wijngeschenken of andere luxe eindejaarsgeschenken. Of laat al je relaties langskomen op de kerstborrel en deel hier de geschenken uit.


Moeilijk kiezen?

Met meer dan 350 pakketten begrijpen we dat het best lastig kan zijn een keuze te maken. Doe daarom inspiratie op in onze Top 10 Kerstpakketten.