De dagen worden weer wat langer, de temperatuur wordt weer wat aangenamer, de Paasdagen komen dichterbij. Het is dé tijd om te kijken naar de nieuwste trends Paasgeschenken.

Trend 1: De natural look Paasgeschenken
De natural look is dit jaar dé trend, we halen zowel in- als om het huis de natuur in huis. Natuurlijke kleuren en materialen stelen dit jaar dan ook de show.
Gevuld Paastasje Paashaas met Paaseitjes Goedgevulde paasdoos Vogelhuisje met Paaseitjes
 
Trend 2: Paaschocolade
Geef eens een chocolade presentje als Paaspresentje voor uw personeel of relaties. Er is een ruime keuze in chocolade geschenken. Een groot deel van de Nederlanders zijn dol op chocolade, dus met een chocolade cadeau scoort u zeker punten! Bekijk bijvoorbeeld eens de Paas eikaart, eventueel bedrukt met uw logo, op deze manier geeft u een origineel Paasgeschenk met een  persoonlijk tintje.

Trend 3: Paastasje
De derde trend is een vrolijk gekleurd Paastasje gevuld met lekkers; bijvoorbeeld een heerlijke Paasstol, Paaschocolade of heerlijke stroopwafels. U kunt dit tasje voorzien van een logolabel met uw persoonlijke tekst en/of logo.

Trend 4: Paas kokerblik
Een unieke trend is het full colour bedrukte Paas kokerblik, met een standaard logo of met uw eigen gepersonaliseerde wikkel. Gevuld met bijvoorbeeld heerlijke chocolade Paaseitjes, Paasspekjes of Paasschuimpjes e.d.
 
Trend 5: Paas Weckpot
De vijfde trend is de Paas Weckpot. Vroeger was wecken een methode voor het conserveren van levensmiddelen, tegenwoordig is de weckpot veelal een decoratie artikel. De Paas weckpot is verkrijgbaar in diverse maten en prijsklassen. U kunt deze weckpot vullen met chocolade Paaseitjes in uw bedrijfskleur(en) en eventueel verder personaliseren met een label en/of sticker met bedrijfslogo.

Tezet heeft in 2017 veel nieuwe artikelen, u kunt kiezen uit een groot assortiment in vrolijk gekleurde of natuurkleur Paas presentjes. Bekijk ons Paas-assortiment op onze site en verras als bedrijf uw klanten of werknemers met een geschenk of attentie voor Pasen, voor elk budget; al vanaf € 0,59

Wij helpen u graag met het samenstellen en uitkiezen van een mooi relatiegeschenk of een geschikt Paasgeschenk. Tezet neemt het u volledig uit handen, van het inpakken tot het verzenden naar uw opdrachtgevers en relaties.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een origineel Paaspakket? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl