Naast gemotiveerde medewerkers draag je met het kopen van een verrassing bij Tezet ook bij aan andere goede doelen die wij belangrijk vinden. Hiermee kan je als bedrijf ook een steentje bijdragen aan de maatschappij, win win!
 

Direct een goed doel steunen met je bestelling

Sinds kort is er bij Tezet de mogelijkheid om direct een goed doel te steunen met je bestelling. Je bestelde pakket krijgt dan een label of etiket met daarop het logo van het gekozen goede doel. Bij elke bestelling kun je kiezen voor de optie ‘Steun een goed doel’. Bij deze optie kies je bijvoorbeeld om een goed doel als Kika te steunen met je bestelling. Elk pakket krijgt een logolabel waarop naast het logo van Kika ook een eigen logo of boodschap gedrukt kan worden. Deze optie vormt een mooie manier om als werkgever te laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent.
> Lees meer over de optie om goede doelen te steunen
 

Zakelijke geschenken als sponsoring van goede doelen

Tezet vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en heeft daarom hechte banden met verschillende goede doelen. Zo draagt ieder verkocht origineel relatiegeschenk een klein beetje bij aan de goede doelen die Tezet steunt.
 

Goede doelen in alle soorten en maten

Tezet steunt verschillende goede doelen. Zo hebben we bij Stichting Hulphond een hond geadopteerd en omgedoopt tot Hulppiet. Tezet levert zo een bijdrage aan Stichting Hulphond. We sponsoren het Nationaal Ouderenfonds met een Sinterklaaspakket tijdens een Sinterklaastour langs honderden eenzame ouderen. Tevens zorgen we voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor kinderen die niet zorgeloos kunnen opgroeien met Stichting Heppie. En zo steunt Tezet nog veel meer goede doelen.
 

Iets lekkers voor de voedselbank

In verschillende verrassingspakketten zitten strooigoed, chocolade en andere lekkernijen. Zoals met de meeste levensmiddelen geldt: ze zijn niet onbeperkt houdbaar. Na het Sinterklaasseizoen komt het bijvoorbeeld voor dat er kruidnoten overblijven die door de houdbaarheidsdatum niet kunnen worden bewaard tot het Sinterklaasfeest van het jaar erop. De levensmiddelen die geen jaar meer kunnen blijven liggen, worden aangeboden aan de voedselbank. Zo profiteren klanten van de voedselbank van onze producten die anders weggegooid zouden worden. Weggooien zou zonde zijn. Toch?

Wat je geeft aan je personeel of relaties draagt bij aan tevreden medewerkers en aan blije relaties. Tegelijkertijd zorgen wij er direct en indirect voor dat ook aan andere goede doelen wordt bijgedragen.

Team Tezet - The Surprise Company