5 Tips voor het kiezen van een geschikt Kerstpakket
Staat u op het punt om uw Kerstpakketten in te kopen maar heeft u nog geen idee wat u voor uw personeel moet kiezen? Dan bieden wij u de oplossing! Wij begrijpen dat u het lastig vindt om een keuze te maken uit het ruime aanbod kerstpakketten dat u op internet en bij groothandels kunt vinden.
Ieder jaar staat u weer voor de opgave om een pakket uit te zoeken dat aansluit bij de wensen en behoeften van het personeel. TEZET helpt u daarom graag bij het maken van de juiste keuze!

Al sinds 1999 zijn we specialist op het gebied van Kerstpakketten en Kerstgeschenken en leveren we menig Kerstattentie en Kerstpresentje bij kleine bedrijven, MKB of groot bedrijf. Maar ook voor scholen, sportverenigingen of horeca zijn onze geschenken en pakketten uitermate geschikt. Ieder cadeau staat garant voor exclusiviteit en valt gegarandeerd in de smaak bij uw personeel, medewerkers of klanten.

1. Bepaal het budget
Een Kerstpakket is aftrekbaar, wanneer de kosten binnen de WKR vallen. Daarom is het goed om vooraf te bepalen welk budget u per medewerker/ relatie kunt besteden.

2. Ken uw medewerkers
Weet wat uw medewerkers leuk vinden, waarmee kunt u ze verrassen? Vergeet niet om ook rekening te houden met geloofsovertuigingen en eventuele allergieën van medewerkers en relaties. Zo kunt u echt laten blijken dat u om uw medewerkers geeft!

3. Personaliseer
Onderscheid je als bedrijf en geef eens een pakket wat anders is dan een traditioneel Kerstpakket. Kies bijvoorbeeld voor een Kerstpakket volledig in uw bedrijfskleuren, bijvoorbeeld rood, zwart of goud! Of kies voor een Kerstgeschenk, zoals Kerstchocolade met uw logo erop.
 
4. Wijk af van de standaarden
Verras uw medewerkers met een uniek thema als Kerstpakket, bijvoorbeeld travel & outdoor of relax en gezondheid!  Of kies voor een gepersonaliseerd Kerstgeschenk in combinatie met een VVV bon. Zo kan iedereen zelf iets leuks kopen en weet u zeker dat uw Kerstpakket optimaal gebruikt wordt!
5. Kies voor kwaliteit en service
Kerst is maar 1x per jaar en dus heeft u maar 1x de mogelijkheid om het goed te doen. Kies daarom voor een partij die staat voor kwaliteit en service. Alleen zo weet u zeker dat u uw Kerstpakket in optimale staat en op tijd bij uw medewerkers levert!
 
Nieuwe collectie Kerstpakketten

Ook voor de komende feestdagen, hebben wij ons uiterste best gedaan weer een mooie collectie aan te kunnen bieden. Stuk voor stuk leuke cadeaus om te krijgen. We hebben hierbij traditionele pakketten samengesteld op basis van verschillende verpakkingen, thema’s, kleuren en landen.
Van Kersttassen tot Kerst kistjes, van een pakket Voor bij de borrel tot aan een Relax & Gezondheid pakket en van een Hollands pakket tot aan een Wijnpakket, er is veel te kiezen. Zo zorgen wij ervoor dat er voor ieder wat wils te krijgen is. Wilt u geen pakket maar liever een mooi Kerstgeschenk aan uw personeel of relaties geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 
Wilt u liever niet kiezen tussen bestaande pakketten? Maar heeft u bijvoorbeeld zelf een leuk idee voor een Kerstpakket en wilt u deze zelf samenstellen? Bij TEZET denken wij graag mee!
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een origineel Kerstpakket? Neem dan contact met ons op via 0316 – 28 28 31 of stuur ons een bericht via info@tezet.nl